.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

просто съвет искам ...

Здравейте тиин-ове. Пише едно момче дето от доста време следи форумите тук, но чак сега се осмелих да се регистрирам и да ви споделя моето любовно разочарование.
    Начи историята е следната : Ходих с едно момиче 9 месеца ... завърших даскало и трябваше да кандидатсвам ... и с нея уж продължихме връзката си ... няма да споменавам имена и градове, ама аз съм от провинцията и кандитсвах в друг град. Ходех си възможно най-често в родния град, за да си се виждаме и всичко както си му е реда. Една неделя се прибирам към града дето уча, и във вторник получавам смс от нея че вече нямала същите чуства и някакви такива работи ... а като си бях там пред уикенда прекарахме 2 страхотни дни заедно и просто бях на 7-то небе .... След това на същата седмица дето получих смс-а се прибирам щото исках да разбера какво е станало и как така изведнъж са и изчезнали чувствата .... и тя ми обясняваше някви работи там ... нищо правдоподобно не каза , ама както и да е. и аз я попитах да не би да има друг, и че ако има по-добре да ми каже и че я разбирам щото аз съм в друг град и е нормално да и охладнеят чувставата .... и тя ми каза че няма друг и аз каза ОК. На по-следващата седмица се прибирам и излизам с една обща наша приятелка и тя ми сервива новината че от около месец ходи с друг което и нея я е потресло .... След тва говорихме с моята вече бивша приятелка и тя ми обяснява че не искала да ме нарани и някви такива, а след като го разбрах това от страничен човек ме заболя 1000 пъти повече, по-щях да я разбера ако беше казала че има друг .... И както и да е не си говорим никакви взаимоотношения нямаме вече .... минала 6 месеца от тогава. Сега си имам приятелка , ама все още обичам предишната ... ХОРА ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ КАК ДА Я ЗАБРАВЯ ПОДЯВОЛИТЕ, ЩОТО МИ Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА БЪДА ПОВЕЧЕ С НЕЯ .... тя все още ходи с оня другия и така ... просто искам да ми дадете някакъв ( много съм отчаян и депресиран ...

Фен
    Град
    София
    човече разбирам те напълно и аз съм същия като теб погледни ето този линк http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1966
    Там най-вероятно ще получиш нужния съвет или подкрепа,знам боли адски много боли!Само при мисълта че ще е с друг и че няма да можеш да я прегърнеш истински е кофти ужастно кофти но все пак погледни го и от тази страна че все някога щеше да стане!И мен ме зарязаха на 9-я месец момичето не каза че било заради друг но аз го знаех!!!Докато сам не ги видях !Ман горе главата винаги ще ти е в сърцето но си я спомняй с хубавите ви мигове и само когато си сам за да не знухаш др. момиче и да знаеш едно:КОЛКОТО НА ТЕБ ТИ Е КОФТИ И НА НЕЯ СЪЩО Й Е КОФТИ!нЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЪЖАЛЯВА МНОГО ВЯРВАЙ МИ!
    Успех

Пич, там е проблема че не искам да си я спомням, а иначе саита дето го даде съм го чел ... просто искам да я изтрия от съзнанието си, щото ся почнах и работа и в родния град няма да се прибирам толкоз често .... абе и да съжалява тя и да не съжалява изобщо не ме интересува, само искам да я забравя и нищо нестава ;(

Фен
    Град
    София
    еми както ти казах влезе ли ти веднъж не излиза това е кофтито но след време и много флиртове ще позагубиш спомена но той НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ!Това е хубаво че си почнал работа и аз тъка почнах но рядко съм толкова потънал че да нямам време за мислене!Пробвай да си оплатняваш целия ден с фитнес с ходене на кино и т.н. и леко ще я позабравиш!ЗНАЙ ОЧИ КОЙТО НЕ СЕ ВИЖДАТ СЕ ЗАБРАВЯТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си