.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    преместих се

Moderated: Много съм объркана. Какво да правя?

Хора помогнете ми не знам какво да правя.Много сам обаркана направо не е истина...Имах си приятел,но тои замина преди 3 седмици в София после се зарибявах с едно др момче и когато ми предложи да ходим се оказа че ходи с най-добрата ми приятелка, това го понесох някак си. После се зарибявах с едно друго момче доста по голямо от мене околко 8 години по голям, мн го харесвам но тои преди е бил в затвора и мн ме е страх че наще може да разберат за това и тогава ще стане лошо. А приятелят ми , който замина в София си идва на 26 юни.Какво да правя?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Не е трябвало да се "зарибяваш" с никой,най-добре изчакай приятеля си да се прибере и му разкажи всичко,той предполагам че ще те разбере и ще ти прости,ако вързката ви е сериозна.

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    mnogo boli,kogato 4ovek e sam,no ne vqrvam 4e moje6e da ti stane ne6to ako be6e posedqla izvestno vreme bez da se zaribqva6 s nqkogo ii taka natataka.ako naistina darji6 na priqtelq si 6te sedi6 o6te 15 dena sami4ka i posle ve4e ti si preceni dali 6te mu kaje6 istinata 6toto malko ili mnogo 6te go razo4arova6 s tova koeto 6te mu servira6.noo predi vsi4ko sama si izqsni kakvo to4no iska6 i o4akva6 da se polu4i ot cqlata tazi istoriq..
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Чакай приятеля си дето е в софия,мисля че това ще е най-правилното.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti si DETE...ne znaesh kakvo iskash!!!! Zemi se vzemi v ryce..s toq..s onq..uffff...nqmam dumi prosto...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Чакай приятеля си дето е в софия,мисля че това ще е най-правилното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си