hodix s edno mom4e v prodaljenie na godina i tri meseca,no vsi4ko mejdu nas be6e na prilivi i otlivi.ne moje6e da se razbere ni6to ot tazi vrazka.v posledstvie az obiknax mom4eto ii mu go pokazax,no taka i ne razbrax negovite 4uvstva.predi tri meseca skasaxme ii az mojebi vse si davax nqkakvi nadejdi 4e toi 6te se varne.dokato xodexme poradi edna ili druga pri4ina ne sme pravili sex,i ne za6toto ne sme go iskali ili za6toto nqkoi go e bilo strax,a prosto za6toto ne sme ispitvali nujda moje bi.nie sme ot edno daskalo iii fakta 4e trqbva da go vijdam vseki den dosta me izma4va,tai kato ot den na den vse pove4e go obikvam.predi okolo mesec na6iq i texniq klas xodixme na ekskurziq i tam za prav pat spax s nego.sa6tata ve4er toi mi kaza 4e me obi4a,no takai ne se varna pri men.Tai kato sym dosta golqma pr s kompaniqta mu ii 4esto izlizam s tqx,a kogato i toi e tam vse me pregra6ta ili pokazva po nqkakav na4in 4e ne sym mu bezrazli4na...no vsi4ko e samo za edna ve4er.kogato se opitam da govorq s nego,toi vse prikliu4va razgovora s replikata "ne mi se govori za tova".nqkoi moje li da mi obqsni kvo stava i kak da postapq v toq slu4ai 6toto az ve4e se obarkax.

predvaritelno blagodarq!!