.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

смешни филми

кои са за вас 10 те наи смешни филми! или поне кажете няколко смешни филма които са ви направили впечетление( такива на които наистина сте се посмяли от сърце) \/

вече има такава тема, но пак:

Ейс Вентура, Смотаняци 1/2, Полицейска Академия 1...

за друго не се сещам в момента поразрови се малко във форума!
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    най-доброто - 3те части на "Гол Пищов"

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ами... сега се сещам само за един , защото го гледах преди 1-2 седмици.. казва се Date Movie. Това е пародия също както Страшен Филм , само че тук са взети сцени от разни любовни филми.. Има една сцена в която мъж и жена се прегръщат и целуват в една бижутерия ,а в същото време влизат Фродо и Гандалф(От Властелина на пръстените) да продават пръстена.. Препоръчвам ви го много е смешен

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    Пазарджик
    Тримата от запаса - БГ
    И всички епизоди на Лудю Финес \/
    Любовта е по-силна от всичко

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    Тримата от запаса - БГ
    И всички епизоди на Лудю Финес \/
    Филмите на Лудю са супер
    Иначе аз не съм киноман и не мога да дам топ 10 на най-смешните филми, но ще кажа някои които съм запомнила като такива и наистина е падал смях -> Полицесйка академия(това,че съм написала първо този филм,не значи,че е номер 1 в листа ми), Бели Мадами, Страшен филм 1,3, Луда надпревара ..хм сега се сещам само за тези.По-късно, ако се сетя за още някой ще добавя ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си