- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:На 13 съм,напих се на един купон и правих секс....
mi kakto si po4nalaПървоначално написано от yEah
ela na moq rojden den sled edna sedmiva i she ti izbiq vs ot glavata![]()
nema losho v tova stiga da ti e xaresalo ai vashte nema kak da razberat ako ti ne im kajesh![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
[quote="yEah"]Значи,аз съм на 13 и малко ме е срам да го кажа....,но на рожден ден на един мой приятел се напих ииии...после правих секс с рожденникаАМИ СЕГА?! ВСЕ ПАК СЪМ САМО НА 13,АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ МИ НАПРАВООО...НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!! помощ-искам съвеееееет!!!
SUVET - izpolzvai si glavata na ramenete i PE PII POVECHE!!! e*asi pokolenieto....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Pstupkata e tupa. Ne e normalno na 13 godini da piesh, a kamo li da se napivash. Za drugata ti postupka nqma prosto kakvo da komentiram, za da ne te obidq, no podkrepqm mnenieto na tezi, koito tvurdqt, che ne e normalno. Vzemi si napravi test da ne se okaje, che na vsichkoto otgore i maika shte stavash. Sledvashti put kato otidesh na kupon vzemi i pomisli malko, puk sled tova pravi gluposti.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[quote="zeleni_o4i"]Е как пък да не пие, ти се изказа. И какво за поколението ти да не би да не си от него, да не си на 40 ? Учудвам се колко може да е комплексирана една 14 годишна пикла с извинение !Първоначално написано от yEah
2т. забрана за ползване на профил
mi purvo da ne si se napivala- malko gadno zvu4i ama ne te obvinqvam- tova e istinata.vtoro-NQMA DA KAZVA6 NA VA6ITE. oba4e gledai da se pazi6 da ne ti se "lepne" nqkoq bolest ili da ne zabremenee6 4e ... togava ne samo iva6te 6te razberat i 6te ti e mnogo gadno.
И аз мисля че е трябвало да се мисли навреме. Не само че си малка за алкохол пък не си и девствена. Това е супер гадно. И ако за тебе проблема е само вашите да не разберат значи и ти трябва да се замислиш малко. Не е до това че ти в било гот ами че може да е било само защото сте се напили ( надявам се ме разбираш).
=D>Първоначално написано от evanescence_fen4e
[quote="LoRinSeR"]zashto da sum se izkarazla? normalno li e na 13 godini momiche da pie, kamo li da se napiva?Първоначално написано от zeleni_o4i
ne sam na 40, na polovinata na tezi godini sam i znam che ima golqma razlika v misleneto na edno 13 i edno 20 godishno momiche![]()
ne pravi preburzani komentari
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Бий си един комбал и щи порастне пак химена ...
ami mislq 4e ne si napravila hybavo e pone az taka mislq ama6tom sa te 4ykali prodaljavai ama gledaI DA NE STANE6 MAIKA NA 15 GOD
![]()
![]()
![]()
Vij kvo skapa, nqma da se pritesnqva6nedei da kazva6 na mama i tate da ne stane lo6o, a o6te pove4e na NIKOI.Ok, pone rojdenika ima6e li opit, ami ako e stanalo ne6to
Az na tvoite godini si u4eh urocite, mili4ka ti nqma6 li izipiti?Ili ne hodi6 na u4ili6te
Ako iska6 brat mi moje da te iz4uka
nali ste nabor4eta, na nego ne mu lipsva moral pyk i ve4e e otvarql putki kato tebe
![]()
Първоначално написано от Devilkin
Аз съм 14 годишна и завърших 7 клас ... за годините си съм по-развита от съученичките ми в много отношения.Приятеля ми е абитуриент и тази година завърши...В началото ми беше много трудно да тръгна с него защото той ме мислеше за малка и глупава дори да ми харесваше външния вид,обаче след като ме опозна реши да пробва.Наскоро ме отвори и на двамата ни хареса и за не съжалявам за това дори да съм 14 годишна,щом съм решила че той е човека!
Как го възприемате това и моля ви дайте ми искрени отговори,но дори да са отрицателно заредени няма да ме убедите че греша![]()
S kolko zavar6i s 3 li?Alo pikli provalqte si jivotaПървоначално написано от Анонимко
Momi4ence 6te sajalqva6 kato stane6 malko po-golqma i akyla ti doide v glavata!Abiturent Gospodi Boje, tva zna4i 4e spokoino ako e stanal gaf, ve4e moje da kupuva6 krevat4e i koli4ka
Znae6 li, 4e 6tom e palnoleten se smqta, 4e te e iznasil?Ako zabremenee6 govorim.
nakyde trygna ob6testvoto!Otvoril ta, ti da ne si konserva ma?
Евалата поне е било с опитен-всеки решава кога иска,а тия дет ти разправят че си малка са много зле-всеки когато иска в крайна сметкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
хаха но не всеки иска в 7-8 клас да бута количката в паркаПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
napulno suglasna!!!Първоначално написано от Svirka```
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Mnogo si prav..4ove4e ..nie sme si jiveli extra nito sme pili nito sme se ebali igraehme si na gonenka i na krienitza i si ni beshe super gotino..nikoi ne e mislil nito za piene nito za sex..Dobre 4e nasheto vreme beshe po hubavo ot tqhnoto..no ne mi se misli kakvi sha sa decatza niПървоначално написано от Icaki
![]()