.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Re: Moderated:На 13 съм,напих се на един купон и правих секс

Цитирай Първоначално написано от yEah
    Значи,аз съм на 13 и малко ме е срам да го кажа....,но на рожден ден на един мой приятел се напих ииии...после правих секс с рожденника АМИ СЕГА?! ВСЕ ПАК СЪМ САМО НА 13,АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ МИ НАПРАВООО...НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!! помощ-искам съвеееееет!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    mi kakto si po4nala
    ela na moq rojden den sled edna sedmiva i she ti izbiq vs ot glavata

nema losho v tova stiga da ti e xaresalo ai vashte nema kak da razberat ako ti ne im kajesh
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Фен
    Град
    anywhere but here

[quote="yEah"]Значи,аз съм на 13 и малко ме е срам да го кажа....,но на рожден ден на един мой приятел се напих ииии...после правих секс с рожденника АМИ СЕГА?! ВСЕ ПАК СЪМ САМО НА 13,АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ МИ НАПРАВООО...НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!! помощ-искам съвеееееет!!!

SUVET - izpolzvai si glavata na ramenete i PE PII POVECHE!!! e*asi pokolenieto....
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Pstupkata e tupa. Ne e normalno na 13 godini da piesh, a kamo li da se napivash. Za drugata ti postupka nqma prosto kakvo da komentiram, za da ne te obidq, no podkrepqm mnenieto na tezi, koito tvurdqt, che ne e normalno. Vzemi si napravi test da ne se okaje, che na vsichkoto otgore i maika shte stavash. Sledvashti put kato otidesh na kupon vzemi i pomisli malko, puk sled tova pravi gluposti.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

[quote="zeleni_o4i"]
    Значи,аз съм на 13 и малко ме е срам да го кажа....,но на рожден ден на един мой приятел се напих ииии...после правих секс с рожденника АМИ СЕГА?! ВСЕ ПАК СЪМ САМО НА 13,АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ МИ НАПРАВООО...НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!! помощ-искам съвеееееет!!!

SUVET - izpolzvai si glavata na ramenete i PE PII POVECHE!!! e*asi pokolenieto....
    Е как пък да не пие, ти се изказа. И какво за поколението ти да не би да не си от него, да не си на 40 ? Учудвам се колко може да е комплексирана една 14 годишна пикла с извинение !
    2т. забрана за ползване на профил

не се притесняваи и аз го напраих на 13,само че съм момче

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

mi purvo da ne si se napivala- malko gadno zvu4i ama ne te obvinqvam- tova e istinata.vtoro-NQMA DA KAZVA6 NA VA6ITE. oba4e gledai da se pazi6 da ne ti se "lepne" nqkoq bolest ili da ne zabremenee6 4e ... togava ne samo iva6te 6te razberat i 6te ti e mnogo gadno.

И аз мисля че е трябвало да се мисли навреме. Не само че си малка за алкохол пък не си и девствена. Това е супер гадно. И ако за тебе проблема е само вашите да не разберат значи и ти трябва да се замислиш малко. Не е до това че ти в било гот ами че може да е било само защото сте се напили ( надявам се ме разбираш).

Голям фен
    Град
    Pleven
    Otgovor: Nqma kak da razberat, poneje ti nqma da im kajesh 100%. Izvod ot sluchkata: Ne si trugnala na dobre. Stegni se malko, che ako spish s vsichki rojdennici, na 18 nqma da mojesh da si sreshtnesh leviiq i desniq krak nikoga.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    голяма работа животът продължава
    =D>

Фен
    Град
    anywhere but here

[quote="LoRinSeR"]
    Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i

Е как пък да не пие, ти се изказа. И какво за поколението ти да не би да не си от него, да не си на 40 ? Учудвам се колко може да е комплексирана една 14 годишна пикла с извинение !
    zashto da sum se izkarazla? normalno li e na 13 godini momiche da pie, kamo li da se napiva?
    ne sam na 40, na polovinata na tezi godini sam i znam che ima golqma razlika v misleneto na edno 13 i edno 20 godishno momiche
    ne pravi preburzani komentari
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Комбал
    Guest
    Бий си един комбал и щи порастне пак химена ...

tigar4e_f
    Guest
    ami mislq 4e ne si napravila hybavo e pone az taka mislq ama 6tom sa te 4ykali prodaljavai ama gledaI DA NE STANE6 MAIKA NA 15 GOD

Svirka
    Guest
    Vij kvo skapa, nqma da se pritesnqva6 nedei da kazva6 na mama i tate da ne stane lo6o, a o6te pove4e na NIKOI.Ok, pone rojdenika ima6e li opit, ami ako e stanalo ne6to Az na tvoite godini si u4eh urocite, mili4ka ti nqma6 li izipiti?Ili ne hodi6 na u4ili6te Ako iska6 brat mi moje da te iz4uka nali ste nabor4eta, na nego ne mu lipsva moral pyk i ve4e e otvarql putki kato tebe

Цитирай Първоначално написано от Devilkin
    Няма да им казваш !

Guest
    Аз съм 14 годишна и завърших 7 клас ... за годините си съм по-развита от съученичките ми в много отношения.Приятеля ми е абитуриент и тази година завърши...В началото ми беше много трудно да тръгна с него защото той ме мислеше за малка и глупава дори да ми харесваше външния вид,обаче след като ме опозна реши да пробва.Наскоро ме отвори и на двамата ни хареса и за не съжалявам за това дори да съм 14 годишна,щом съм решила че той е човека!
    Как го възприемате това и моля ви дайте ми искрени отговори,но дори да са отрицателно заредени няма да ме убедите че греша

Svirka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм 14 годишна и завърших 7 клас ... за годините си съм по-развита от съученичките ми в много отношения.Приятеля ми е абитуриент и тази година завърши...В началото ми беше много трудно да тръгна с него защото той ме мислеше за малка и глупава дори да ми харесваше външния вид,обаче след като ме опозна реши да пробва.Наскоро ме отвори и на двамата ни хареса и за не съжалявам за това дори да съм 14 годишна,щом съм решила че той е човека!
    Как го възприемате това и моля ви дайте ми искрени отговори,но дори да са отрицателно заредени няма да ме убедите че греша
    S kolko zavar6i s 3 li?Alo pikli provalqte si jivota Momi4ence 6te sajalqva6 kato stane6 malko po-golqma i akyla ti doide v glavata!Abiturent Gospodi Boje, tva zna4i 4e spokoino ako e stanal gaf, ve4e moje da kupuva6 krevat4e i koli4ka Znae6 li, 4e 6tom e palnoleten se smqta, 4e te e iznasil?Ako zabremenee6 govorim. nakyde trygna ob6testvoto!Otvoril ta, ti da ne si konserva ma?

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Евалата поне е било с опитен-всеки решава кога иска,а тия дет ти разправят че си малка са много зле-всеки когато иска в крайна сметка

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Евалата поне е било с опитен-всеки решава кога иска,а тия дет ти разправят че си малка са много зле-всеки когато иска в крайна сметка
    хаха но не всеки иска в 7-8 клас да бута количката в парка

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    хаха но не всеки иска в 7-8 клас да бута количката в парка
    napulno suglasna!!!
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Ехххххххххх а на времето бяхме деца...........
    Mnogo si prav..4ove4e ..nie sme si jiveli extra nito sme pili nito sme se ebali igraehme si na gonenka i na krienitza i si ni beshe super gotino..nikoi ne e mislil nito za piene nito za sex..Dobre 4e nasheto vreme beshe po hubavo ot tqhnoto..no ne mi se misli kakvi sha sa decatza ni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си