- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- KAK SA NAPYLNEQ ZA NQKOLKO DENA
na 16sym i sam 42 kg 162sm
ne se haresvam vaob6te akom nqkoi znae nqkoi efektiven na4in za napylnqvane neka pi6e blagidaRQ predvaritelno
Hapvai poveche testeni produkti,ot tqh glavno se napulnqva.No ne prekalqvai chak tolkova![]()
ама чакай защо така ще напълняваш?!Съмнявам се да не си хубава.И освен това после ако искаш да отслабнеш........Помисли пак дали наистина искаш да напълнееш
samo nedey da se tap4e6 prekaleno,za6toto moje da napalnee6 rqzko i po tqloto ti da se polu4at strii,koeto e dosta nepriqtno.Qj kakto obiknovenno,no prosto ne prekalqvay s fizi4eskite natovarvaniq,spinkay pove4ko i tva e
![]()
Ami az li4no sum 4ybala 4e pri takiva sly4ai trqbva da se priemat vitamini!Edno e 4e trqbva da xapva6 pove4ko no su6to i trqbva da se priemat mnogo vitamini!Kato za na4alo si kypi nqkoi ne tolkova silni a sled tova zapo4vai da si vzima6 vse po silni i po-silni!A zabravix da yto4nq 4e ot vitaminite se pulnee!Tova e !Yspex![]()
Как да надебелея? С ядене!!!!
за тестяните работи хубаво ами ако е от тоя тип момичета дето колкото и да ядат не им се лепи никаде ?
Пробвай със хранителни добавки ( протеини ) без да тренираш просто всеки ден земай по 2-3 пъте дневно протеин и би травбало да напълнееш
разтравяй го със вода, сок, мляко пряснои гледай да земаш средния грамаш който пише на кутията
примерно лъжичка и половина разтворена със вода ( у кутията си има специален дозатор - лъжичка )
поне аз от такова нещо надебелях и ся се чудя как да махна тумбака![]()
ако не ти харсва моя вариант послушай другите и почни да ядеш доста по често от преди
За първи път виждам такава тема...Ами просто почни да ядеш пържени храни,тостове,бял хляб и такива.И не пълней за няколко дена,че може да ти излязат стрии,а те не са никак красиви..
Пробвай системата Heavy-Duty...Имам приятел, който за 2 месеца е качил 9 килограма.При това не е омазнен.
Heavy-Duty се изразява в това, да не претренирваш тялото си.Като първо, започни да се храниш правилно.Наблягай на месо, ориз, картофи, плодове, риба, овесени ядки, всички бобени култури. И тука всички дето ти казват да ядеш тестени продукти да ходят да се поразходят малко.С тия тестени работи ще се омазниш.
Храниш се през 3 часа! Строго през 3 часа!Като на закуска започваш с бързи въглехидрати(мед, компот, сладко), а на вечеря завършваш с ориз, месо, риба, но в никакъв случай шоколад!
Другото са тренировките.На фитнес ходиш точно 1 ПЪТ в седмицата.Примерно ходиш във вторник, после другата седмица в понеделник.После в неделя...
При тоя 1 път тренираш всички мускулни групи.
Това е системата Heavy-Duty.
Вече ако имаш пари в излишък си вземи гейнър и суроватъчен протеин.За марки - мога да те посъветвам.Гейнъра да е на Scitec, Universal, MLO, но в никакъв случай на бъгларските боклуци(Biogame, Nutrim, Atlethic), щото тва е нишесте примесено с брашно.Суроватка - който и да вземеш от западните ще ти е от полза.Препоръчвам ти да е на Scitec.
Това е.Спазвай програмата и ще качиш много.
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Че на мен ми се струва че автора е момче?
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Мисля,че е момиче.А за сладкото-в него има много захар и е вредно.
Mi qj pove4e .Sladko,testianom,mazno ,napravo se tap4i.Ne misli dali e vredno ili ne nali moje6 da napalnee6
офф не знам дали е момиче или момче обаче и аз се опитвам да кача малко по краката ама с моя бърз метаболизъм не става и ся съм стигнала до мъдрата идея да се натоварвам повече във фитнеса отколкото до сега пък ако дали ще стане нещо ни нам ахахахаха
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Започни да тренираш, за да повишиш мускулната си маса.Първоначално написано от Анонимко
ohhhhhhhhhhh!
Tupva6 se na divana za 2 dni,zapo4va6 da se t1p4i6 s1s sqkakvi maznotii i gluposti,nai ve4e k1sno ve4erta 6ot togava korema spira da meli hranata.Nikvi dvijeniq,nikva voda i gotovo![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
I az imam tozi problem na 17 sam i sam 45 kg a sam 1.70 visoka . qm vsi4ko no ne nadebelqvam. Ot tri godini vse taka si stoq . moite priqtelki samo se oplakvat 4e sa nedabeleli i vsqkakvi takiva. Ne iskam da stavam mnogo debela. Prosto iskam tqloto mi da stoi po krasivo. Dosta 4esto mi se slu4va da si namiram trudno dori i drehi . 4ao
пийте боза някои я пият да си уголемяват гръдната обиколка но не само това се уголемява аз затова не пия зашото дупето сигурно ще ми порастне повече а и нямам нужда от уголемяване на обиколката много много![]()
kolko e interesen jivota...dokato edni se borqt da otslabnat,drugi p1k iskat da nadebeleqt...e tva ako ne e nespravedlivost![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Казвате и да яде..ми ако и се не лепи?
Ми не яж 3-4-5 дена и на шестия се натъпчи ..свали там няколкото кг и после ше ки качиш двойно..
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Еми не знам дали автора на темата е момче или момиче,ама аз съм си ф и имам същите мерки(е малко по-ниска съм) и не ми е проблем,освен понякога с дрехите,ама съм го преживяла.Харесвам си се и така,а и знам че и да искам да се променя не мога![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace