.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Glizz Cur

Guest

Glizz Cur

izpolzvali li ste? dovolni li ste?
    kakfo 6te kajete za maskata?

ami zna4i az polzvam balsam4eto , 6ampoana i maskata ot dosta vreme i sam super dovolna ot tqh. Kosata mi be6e izto6tena ujasno mnogo i sega se e poopraila, a i kosata ti posle miri6e mnogo hubavo
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Аз от 1-2 седмици ползвам шампоана и балсама от рекламата...и не мога да кажа кой знае какво, но не са лоши.
    А за мириса не съм съгласна! На мен въобще не ми харесва как миришат, но пък сестра ми я кефи...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Използвала съм всичките серии и съм много доволна.Само не ме кефи как мирише тоя с ефекта "Течна коприна"-един розов.
    Попринцип характерното за тези шампоани е многото блясък в косата.Но пък лично на мен ми правеше впечатление,че бързо се омазнява.Затова или не използвам балсам,или използвам жълтата серия за мазна коса.

Аааа, e_l_i_z_a, и на мен ми се струва, че по-бързо ми се омазнява косата, но реших, че си въобразявам...

еми то попринцип не трябва да нанасяш балсам върху самата глава (ей как се изразих направо). Искам да кажа че само краищата трябва да се намазват и така не се омазнява толкова бързо

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Аз също съм го ползвала ... шампоан като шампоан ... нищо специално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си