zdraveite ... vinagi sam se strahuvala da pi6a tuk no sega ne6to me podtikna da go napravq.. moje bi za6toto imam nujda ot savet koito moje bi nqma da polu4a... zna4i ... haresvah super mn edno mom4e kogato nai posle be6e s men .. mi be6e hubavo prez parvite dve sedmici posle problemite zapo4naha...... toi zapo4na da mi se musi kade hodq i kakvo pravq a az osven sas nego trqbva6e da sam na o6te 100 mesta pri nai dobrata mi priqtelka za6toto vse pak i s neq trqbva6e da se vijdam ... i pri mnogo drugi hora.. ne mojeh da sabera nego i priqtelkata mi v edna kompaniq za6toto ne se ponasqt ... osven tova na6te me puskat navan za po 1-2 4asa i kogato sedq pri nego i si tragna zA da otida pri priqtelkata mi s koqto sa6to trqbva da se vijdam taka .. vseki ot dvamata mi se sarde6e i az trqbva6e da vzema re6enie re6ih da skasam s nego ... prosto go re6ih moje bi me i drazne6e v posledno vreme i skasahme.... no kogato skasahme... salzi bliknaha ot o4ite mi .. pitah se za6to nali tova iskah tolkova vreme no ne be6e taka osaznah 4e go obi4am ili po to4no 4e4 izpitvam silni 4uvstva kam nego no .. vsi4ko e protiv nas.... nikoi ot moite priqteli ne go haresva a az iskam da sam s nego .. kakvo da pravq ?
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде