- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво обичате да правят приятелките Ви???
Охоооо .. 88 любимият ми набор .. не че съм го правил с момиче 88 ама все пакПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Фактически най-любимото ми нещо в целият секс момичето да си отвори краката и да я довърша с език... Тва направо ме разцепва от кеф - да гледам как тя избухва в оргазъм и тялото и се гърчи от удоволствие - мускулите и се стягат и ме притиска с бедрата си към себе си .. е тва ми е на мене любимото
![]()
Jedem das Seine!
А пи4 надарвих са бе ! :P :P
Мммрррррррррррррррррррррр рПървоначално написано от Runnaway
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Пт всичко казано явно се възбъждате само от сеха!аз се възбуждам от мръсния поглед и мрусния танц ето това може да ме накара да й се нахварля веднага без значение чия е и къде сме!
А мъркаш ли когато някой те гали с върховете на пръстите си по ръцете от върховете на пръстите до рамената, по краката от стъпалото до вътрешната страна на бедрата, по коремчето около пъпчето и бавно нагоре към зърната където езика се намесва а пръстите отиват надолу, надолу, надолу към най-топлото място от цялото ти тяло, и нежно започват да обикалят около едно специално място ...Първоначално написано от Black_Witch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedem das Seine!
Аз винаги мъркам....Първоначално написано от Runnaway
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Леле ако на мен някой ми мърка докато го докосвам ще се побъркам от възбуда .. котките ги намирам доста еротични животни.. бившата ми беше казала че аз съм котенце и затова може и да земе да излезе нещо ако се събера с някое друго котараче от женски пол
![]()
Обичам момичето да ме гледа сякаш иска да ме изяде, да ме дере с нокти по гърба докато съм отгоре и да вика сякаш идва краят на света докато влизам рязко на задна
.. тва е убийствено яко
![]()
Jedem das Seine!
Обичам да ми шепне мръсотии в ухото, докато върша нещо друго .. или съм концентриран в нещо или съм някъде на кафе с приятели ..![]()
Jedem das Seine!
Обичам да ми се обади по телефона и да ми говори мръсотии - паля колата и до 5 минути съм в тях... Обичам да диша тежко така че да усещам дъхът й върху себе си !!!!
Jedem das Seine!
да ми хапе устните..както тя си знаеда се целуваме и още куп неща...