- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво обичате да правят приятелките Ви???
Аз лично страшно много си вдигам адреналина, което направо ме побъркваше и адски много ме стимулираше, когато бившата ми приятелка ме удряше по лицето с шамари .. а и също така много ми се иска момичето, с което го правя да говори мръсотии .. кажете си желанията \/
Jedem das Seine!
Предпочитам да ме прегърне, от колкото да ми забие един шамар...
da se ebat
Това е ясно .. принципно говоря ... нещо различно от мисионерската поза, в която и двамата са прегърнати и т.н.Първоначално написано от aLakaZam
Jedem das Seine!
Днес мъжът ми каза, че обича да ме гледа по време на секс, а аз все съм искала задна прашка...ужасна съм.
da mnogo si losha hahahahahah pslushai mom4eto po gotino eПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
1. Знам, че е хубаво.
2. Защо ме поучаваш?
3. Аз знам какво ми харесва в секса май. Може би съм правила достатъчно, за да знам.
of zakvo si4ki mi zemate dumite bukvalno izbyzikah seПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ebati otnoshenite... :P
Мислиш лиПървоначално написано от `Death`Whore`
На 15 години, и го е правила достатъчно, пфуууууу
![]()
О да .. това да гледаш в очите момичето, с което правиш секс е страхотно .. особено ако тя е по-емоционалнасупер яко е
![]()
Jedem das Seine!
това за мръсотиите е яко![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
На 20 години съм.
Как пък установи, че е на 15?!Първоначално написано от shalqlqlqlq
И задната прашка си е най-готината поза, каквото и да си говорим ;)
Наборке =D> ... дай да им покажем какво става като почваш да правиш секс на нормална възрастПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Jedem das Seine!
Хм,,., тъй като почнахте темата за задната поза,
да кажа, че и на мен ми харесва много и особено като гледам как бързо се движи тялото на гаджето ми.
Пък не мога да не кажа, че когато забързвам ( това ме възбужда повече, пък и приятелката ми каза, че и нея я възбужда повече ) и когато тя почва да пъшка направо полудявам от кеф
Иначе обичам, обичаммм да ми прави свирка, обаче да ми го олигави много хубаво, да ми бие чекий бързо и малко по грубичко.
Обичам да ми говори мърсотий и да няма задръжки когато говориме за секс.
Обичам когато не е нужно да я подсещам за някой неща които обичам
Общо взето е това, ако се сетя още нещо ще го споделя
Лек ден
Дай си номераПървоначално написано от Runnaway
![]()
Сега по въпроса ...м явно няма спор за задната-всички много я обичамеМоя мъж пък обича нежните неща.Твърди,че за първи път прави нежен секс и не може да бъде груб с мен...пък аз си падам по по-садо-мазо истории
Пък свирката кое ли момче не я обича
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Ако свирката е бавна и много нежна, то ква свирка е, ако ми правят такава свирка, предпочитам да мина без неяПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Е не съм уточнила каква да е свирката де![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Първоначално написано от Black_Witch
Значи може и да не харесват някои момчета свирките - ако е от този 'гаден' тип свирки![]()
Само ако си над 16Първоначално написано от Black_Witch
... и аз изгарям за по-груб секс, т.к. до сега съм го правил що годе нежно, че приятелката ми беше доста тясна и моето достойнство е над средният размер и си я болеше
![]()
![]()
Jedem das Seine!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
MazohistD
:
![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Спокойно,на 17 съм...даже скоро стават 18,така че няма страшно \Първоначално написано от Runnaway
/