Az nqmam problemi no kato pro4etah edna tema ot edno mom4e za perfektnata vryzka i izvednuj iztinalite 4uvstva ... se pozamislih malko .. Az hoda s moq priqtel ot po4ti 8 meseca no predi tova v prodyljenie na godina i poloovina hodehme i ne se polu4avashe sega sme shtastlivi naistina shtastlivi Tazi slu4ka se slu4i predi dva dena toi nqmashe puknata stotinka i beshe na rabota kogato az otidoh da go vidq na nego mu beshe adski losho az sy6to ne bqh qla ... otidoh do nas i sled kato se vyrnah go izlygah 4e sym qla i mu dadoh poslednite si pari za da hapne .. Po kysno kato se pribrahme v tqh reshih da mu kaja dumite mi bqha "iskam da ti kaja ne6to za koeto te izlygah dnes" o4ite mu se napylniha s qrost napravo me pobiha trypki .. kazah mu kakvo sym napravila ... a toi se razplaka .. neznaeh kakvo da 4uvstvam .. no napravo letqh :] no vse o6te me pritesnqva onzi qrosten pogled .. toi po princip e mnogo nerven NO NIKOGA KYM MEN ! .. a samo kym okolnite kato go qdosat prosto me hvana strah ... ot samiq nego :{ a tova ne e hubavo ... Kakvo da pravq da mu kaja li naistina kakvo izpitah za sekundi?