- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се опитам ли..
С едно момиче си пишем от доста дълго време и сме доста добри приятели. Напоследак доста често ми казва мило, праща ми целувки и разни такива..да се опитам ли с нея, щот тя не ми е безразлична, но понеже ми е приятелка се опитвам да се сдържам да не разкрия чувствата..![]()
Да ти кажа доста е трудно да се преструваш е гледаш на едно момиче,само като на приятелка,след като вече изпитваш нещо към нея.Чувствата много трудно се прикриват.Опитай се да я спечелиш,накарай я да види в теб не само приятел,а и нещо повече!Пък ако не се получи поговори с нея и й кажи че въпреки всичко не искаш губиш приятелството й.Опитай се,пък квото стане![]()
6tom tq otgovarq na 4uvstvata ti ne gubi vreme a ti4ai pri neq i i se obqsni za vsi4ko OT-Do uspeh pi4![]()
няма любов
не няма смисал
Еи пич поговори си с нея примерно в чата с дирекния въпрос "Защо ме наричш мило" да видим тогава какво ще ти каже ти ако си опечена риба сам ще разбереш какво има към теб!
За интернет връзка ли става въпрос. Ако да, излезте на среща.
2т. забрана за ползване на профил
Не, не става дума само за интернет връзка. Ходим двамата на английски в една частна школа и там кгоато сме ме гледат някак си мн секси пък и когато мине покрай мене ме заглежда в устните и очите..