.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Да се опитам ли..

С едно момиче си пишем от доста дълго време и сме доста добри приятели. Напоследак доста често ми казва мило, праща ми целувки и разни такива..да се опитам ли с нея, щот тя не ми е безразлична, но понеже ми е приятелка се опитвам да се сдържам да не разкрия чувствата..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да ти кажа доста е трудно да се преструваш е гледаш на едно момиче,само като на приятелка,след като вече изпитваш нещо към нея.Чувствата много трудно се прикриват.Опитай се да я спечелиш,накарай я да види в теб не само приятел,а и нещо повече!Пък ако не се получи поговори с нея и й кажи че въпреки всичко не искаш губиш приятелството й.Опитай се,пък квото стане

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    6tom tq otgovarq na 4uvstvata ti ne gubi vreme a ti4ai pri neq i i se obqsni za vsi4ko OT-Do uspeh pi4
    няма любов

буболе4ица
    Guest
    не няма смисал

Фен
    Град
    София
    Еи пич поговори си с нея примерно в чата с дирекния въпрос "Защо ме наричш мило" да видим тогава какво ще ти каже ти ако си опечена риба сам ще разбереш какво има към теб!

За интернет връзка ли става въпрос. Ако да, излезте на среща.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Не, не става дума само за интернет връзка. Ходим двамата на английски в една частна школа и там кгоато сме ме гледат някак си мн секси пък и когато мине покрай мене ме заглежда в устните и очите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си