.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Problem s izprazvaneto!?

Pisna mi...vse se izprazva v/y men!!!Na nego mu e kef...ama na men da si kaja 4estno ne mi haresva tolkova...a kude drugade vsu6tnost moje da se izprazni..prosto na zemqta?!?!?!?!

1-в презерватив
    2-на земята
    3-в устата ти
    4-на ръката си

Голям фен
    mi nz..moeto gadje vinagi se prazni na korem4eto mi..ili na garba..zavisi ot pozata..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    В ръката моя.. случвало се е и по мен,но все го праим на откачени места и не трябва да се цапаме и затова на земята или в ръката.Като ти е писнало му кажи , кво толкова.

emi kato ne ti xaresva mu kaji,ama az ne vijdam ni6to gadno v tova.No sled kato ne iska6 mu kaji i se razberete.

Re: Problem s izprazvaneto!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pisna mi...vse se izprazva v/y men!!!Na nego mu e kef...ama na men da si kaja 4estno ne mi haresva tolkova...a kude drugade vsu6tnost moje da se izprazni..prosto na zemqta?!?!?!?!
    После ти ли ще чистиш?

Ами, къде другаде може...в устата, в презерватива, казва ли са ми, че някои момчета отиват и свършват в тоалетната , така че възможности много...

emi ebi mu mamata da ne e edinstven a???
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

.......
    Guest
    hubu de kato ne ti e hubavo mu kaji.mene po princip mn me kefi da mi se izhvarlqt nqkade po tqloto ama tebe kato ne te kefi mu go kaji nqma da mal4i6

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само в презерватив давам!Иначе да си се оправя сам без мене ако може

mi 6tom ne iska6 da svur6va v/u tebe mu kaji da svur6va vuv tebe
    o6te v purviq otgovor kaza kade moje da svu6i a kato ne ti haresva mu kaji ili kato go useti6 4e 6te svur6va s drupni napred oburni se i mu duhai dokato ne svur6i i ako ne iska6 da svur6i na liceto ti 6e trqa da gulta6, ako go pravite i analno moje spokoino tam da si svur6i

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    рано или късно ша свикнеш не се притесняваи

Давай между циците докато му правиш турски Така той ще е доволен и ти сигурно. Ако отиде към устата не се притеснявай, малко профилактика

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    на лицето ве
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

_elle
    Guest
    prosto se razberete tva mnogo ibano da ne mu kazva6 i da se tvari6 sau!!bahti mi toi 4oveka ako znae 4e ne ti haresva nqma da go pravi!! vmesto da obsajda6 vaprosa sas 20 nepoznati 4oveka sedni i pogovori s nega bahti horata

Може и в носа (подсказва ми тук едно момиче).
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

хан така. и оттам поемаш в устата.

голям проблем...еми 1. говориш с него 2. направо действаш
    Не е толкова трудно...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми кажи му,че те дразни тва де...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Abe nz kvo tolkova se stqgate ot tova. Spermata ne e nqkakva posredstvena technost koto piknqta potta ... i menzisa dori tova e neshto dalech po-cisto i vinagi s ednoroden sastav nqma nishto gnusno v otva

Guest
    Не е хубаво да се цапа.Има си презервативи.Пък и ти имаш уста все пак после се оправяш и па продължавате

a

ei samo za nosa ne bqh 4uval.Az iskam da pitam ne6to:6to te e tolkova gnus ot spermata?nas mom4etata kak ne ni e gnus da vi lijem prosto nqma ni6to gnusno + tva predpolagam sled sex se kupe6? pozvolqvai mu da mu e kef i da ti se cuka ko 6te i na liceto 6toto i ti 6e iska6 posle ot nego ne6to

hah
    Guest
    hah i v uxoto moje, ama nqma da 4uva6

Повече от фен
    mi.... nai dobre pogovori sas nego i kaji 4e ne ti e priqtno.toi bi trqbvalo da te razbere

Повече от фен
    Град
    София
    Може да свърши и върху себе си .. ако е легнал и ти му правиш свирка .. ако не ти харесва просто му кажи и това е .. не виждам нищо лошо да ти свърши на корема или на гърдите .. просто го почистваш - изкъпваш се и си бомба ..
    Jedem das Seine!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си