.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Tujen
    Guest

neshto ne e nared...

Zdraveite!
    Znachi problema mi e sledniqt:s moqta priqtelka sme zaedno ve4e 4 meseca,ot 2 "se opitvame" da pravim sex...Oba4e tq e mnogo tqsna.4etoh tuka iz foruma, vidqh kakvo se preporuchva za lubrikanti, za lubovni igri itn,oba4e ni6to ot tova ne pomogna kogato se opitvam da go vkarvam imam 4uvstvoto 4e natiskam stena...ne use6tam kak moje da vleze.Neq mnogo q boli,no turpi,vijdam 4e ima jelanie,no ne6to ne se polu4ava... samo 3-4 puti sum uspqval da go vkaram i tolkova.a ima i oshte neshto-kogato mi pravi svirki,ne moga da go zadurja nadurven.Na kakvo moje da se dulji tova?po princip vsi4ko s erekciqta si mi e nared,no...
    Nadqvam se da mi pomognete!
    predvaritelno blagodarq!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Купувай яко възелин и ще стане, освен това но колко сте години?

Повече от фен
    ma kat go vkarva6 dostatu4no tvurdli e
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    plovdiv
    men nqkolko priqteli sa mi kazvali 4e ne se naemat pove4e da otvarqt devstvenica za6toto posle gi bolqla onaq rabota se6ta6 li se za6to? a zatva 4e ne go zadarja6 nadarven kogato ti duha mislq 4e vsi4ko ti e na psihi4eska osnova
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Супер фен
    Ne moje6 da si go nadurvi6 moje bi ot izvestno pritesnenie Opitaite se da se otpusnete maximalno i da vi e spokoino.
    A kolkoto dotova, 4e e tqsna...Zna4i kaji i, kogato e v cikal da nosi tamponi. Te NQMA da q otvorqt, a leko 6te q raz6irqt. Minala sum prez tozi problem...i tova e dobro re6enie
    I spokoino, vsi4ko 6te si doide na mqstoto

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ot na4aloto e normalno da i go `vkarvash` po-trudno kato potarpi malko 6te se ovlajni i vs 6te e ok spoko... a tova za svirkite e na psihi4eska osnova
    Love you Kris !!!

kupi nqkoi vazelin hubav i taka shte stane...a tva che ne iska da ti se nadarvi naistina moje da si pritesnen neshto...

Повече от фен
    Град
    София
    Прави го бавно и нежно ... не е нужно да я "ръчкаш" здраво, за да я "отвориш" .. ще правите секс 2-3 пъти по-полека .. тя ще се отвори .. и оттам нататък всеки път ще е все по-приятно .. можеш да опиташ да я отвориш с пръсти, но просто трябва да си много внимателен ..
    Относно свирките явно много се притесняваш - давай го по свободно .. все пак тя ти доставя удоволствие - радвай се, викай, пъшкай .. тва е !!!
    Jedem das Seine!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    parvo vkarai prast,posle dva sled tva se opitai po niakav na4in da q raz6iri6 s prasti no poleka i vsi4ko tva go pravi6 bavno i sled tva probva6 s penis,no mnogo bavno-zadaljitelno uslovie e tq da e mnogo vlajna i spokoina!za6toto ako tq ne e spokoina,se stqga i zatrudnqva celiq proces! a za nadarvqneto vsi4ko e psihika-uspokoi se i ti i se naslajdavaite na momentite -prosto se iska mnogo mnogo tarpenie!

Tujen
    Guest
    Ami az sym na 13 a tq na 11... of neznam utre shte probvame s vazelin... a vazelina po-dobyr li e zashtoto sme izpolzvali i drugi lubrikanti no ne pomagat

Guest
    tup si bace tup si aaa nqkoi da kaje ot kade da zema emoticona a 4ove4e sas karte4nica

Цитирай Първоначално написано от Tujen
    Ami az sym na 13 a tq na 11... of neznam utre shte probvame s vazelin... a vazelina po-dobyr li e zashtoto sme izpolzvali i drugi lubrikanti no ne pomagat

не сте ли малки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tup si bace tup si aaa nqkoi da kaje ot kade da zema emoticona a 4ove4e sas karte4nica

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мамамайкооо,абе вие добре ли сте бе!!???? ами ти как искаш да е "широка" на 11 god бе човек?!а ненене вие сте някви ненормални деца....честно....МАЛКИ СТЕ ЗА СЕКс! хората на по 15-16 години се притесняват,че са малки,а пък вие....лелеле, нене УЖАС
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    жестоко просто, тва трябва да е бъзик

Фен
    Град
    BG
    Вие сте малки бе хора!!! Ужас!!! Аз като бях на вашите години още си играехме на криеница...Вече презервативи и в детските градини ли трябва да раздават?!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Все повече продължавама да се убеждавам че държавата в която живеем превръшта децата в изроди........... той бил на 13 а тя на 11. На нея сигурно о6те не и идва цикъла а тои иска да я ръга и се оплаква че била тясна......... на 11 тя изобщо знае ли кво означава СЕКС и че това не е просто глупава игричка с телата на хората....... Можеби трябва да спра да пиша в този форум просто защото само си разбивам представите за живота. На такива хора като на тия двамцата родителите трябва да седят по затворите(ако не е така)............... а аз си мислех че да правиш секс на 14 не е нормално а тва момиченце е на 11

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

моля искренно някои мод или админ да я изтрие тая тема за да не къса нервите на останалите които посещават форума

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Guest
    Ей пишлеме шлякано я да оставиш момичето че ми е писнало от такиа кат тебе разбитачи.....за каде си се разбурзал толко.А тва че не ти седи надурвен си е твой проблем не е виновно детето..........аз съм с около 15 години по голем от тебе и ти казвам да земеш на майка си списанието с кройки и да напрайш малко фунийки и да земеш малко от твойте инфантилни приателчета дет ти пълнат главата с глупости и да си поиграете малко

Кога ти порасна пишката че почна да я пъхаш наляво и надясно.

СЪБУДИ СЕ МОМКООООООООООООООООООООО

Gorgoroth
    Guest
    А що не пробваш с някоя на 8 мое да е по широка ?! а ве деца спрете се бе!!!! аз съм на 13 и не съм се еба*а мн ясно! кфо е тфа някфи пиклювци малки / не каам че аз съм голяма / къде сте ми тръгнали на 11 и на 13! да не говорим за оная на 11 как ше ми прай секс бе ?!?!?!?!?!?! аз на 11 сиорно със кукли съм си играла и съм си бършела носа със ръкава, най малко за секс съм мислила / е то как да мисля като аз тогава не съм знаела кфо е тфа/ ! знай6 ли кфо 6е стане ако ваще и тяхните разберат аз на 13 да разбера 4е дъщеря ми прай секс ще и отмъкна главата и ше я изхвърля, пък на 11 да не говорим!!!

Град
    пред компа
    Вено тея не са добре.Пич я ме запознай с тая

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Аве мамицата ви шитаци да е.. Това са глупости ве!!!Този който пусна темата ми е приятел-на 17 е,а приятелката му на 15!!!!!! А ТОЯ,ДЕТО СЕ Е ПИСАЛ Tujen i e kazal che sa na 11 i 13...Не знам ама разбера ли го някак си кой е...ще го одера!!!Човек проблем да има, а разни посерковци без работа да се лигавят тука Аз посъветвах моя приятел да пише тук,тъй като не можах да му отговоря на въпроса и се надявах да получи необходимото внимание и помощ! Уверявам ви,че е на 17,а приятелката му на 15. Моля ако има още мнения, те да бъдат написани и да не се гледа това за 13 и 11.
    БЛАГОДАРЯ!

Guest
    i se pak otkade da zema 4ove4eto sas karte4nica

Абе я бегом марш в леглото! Сънчо мина вече. Млякото ти отдавна изстина.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    Ei maluk si o6te be , bei bii 4ikii i 4akai momi4eto da stane na 15-16 , ili ako ti sa ebe tolkova begai plati na edna 6iroka magistralka da ti scepi xyq ot ebane i da ti mine meraka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си