Здравейте тиин-ове. Пише едно момче дето от доста време следи форумите тук, но чак сега се осмелих да се регистрирам и да ви споделя моето любовно разочарование.
Начи историята е следната : Ходих с едно момиче 9 месеца ... завърших даскало и трябваше да кандидатсвам ... и с нея уж продължихме връзката си ... няма да споменавам имена и градове, ама аз съм от провинцията и кандитсвах в друг град. Ходех си възможно най-често в родния град, за да си се виждаме и всичко както си му е реда. Една неделя се прибирам към града дето уча, и във вторник получавам смс от нея че вече нямала същите чуства и някакви такива работи ... а като си бях там пред уикенда прекарахме 2 страхотни дни заедно и просто бях на 7-то небе .... След това на същата седмица дето получих смс-а се прибирам щото исках да разбера какво е станало и как така изведнъж са и изчезнали чувствата .... и тя ми обясняваше някви работи там ... нищо правдоподобно не каза , ама както и да е. и аз я попитах да не би да има друг, и че ако има по-добре да ми каже и че я разбирам щото аз съм в друг град и е нормално да и охладнеят чувставата .... и тя ми каза че няма друг и аз каза ОК. На по-следващата седмица се прибирам и излизам с една обща наша приятелка и тя ми сервива новината че от около месец ходи с друг което и нея я е потресло .... След тва говорихме с моята вече бивша приятелка и тя ми обяснява че не искала да ме нарани и някви такива, а след като го разбрах това от страничен човек ме заболя 1000 пъти повече, по-щях да я разбера ако беше казала че има друг .... И както и да е не си говорим никакви взаимоотношения нямаме вече .... минала 6 месеца от тогава. Сега си имам приятелка , ама все още обичам предишната ... ХОРА ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ КАК ДА Я ЗАБРАВЯ ПОДЯВОЛИТЕ, ЩОТО МИ Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА БЪДА ПОВЕЧЕ С НЕЯ .... тя все още ходи с оня другия и така ... просто искам да ми дадете някакъв ( много съм отчаян и депресиран ...