.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

toi xaresva nai dobreta mi priqtelka

xaresvam edno mom4e koeto xaresva nai gobrata mi ptiqtelka kakvo da napravq da gi ostavq li da se saberat i da bade 6tastliv ili pak obratnoto molqvi pomognetemi :(
    nedei da me poglejda6-6te te pregarna
    nadei da se priblijava6-6te te celyna
    stoi tam i misli za men
    i znai,4e vinagi 6te bada
    v tvoq plen

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...ако той наситина има чувства към нея,иа ко тя също го харесва и виждаш че няма шанс да си с него...да остави ги даса заедно.От една страна ти искаш той да е щастлив,от друга..все пак тя ти е приятелка,едва ли искаш да я нараниш по някакъв начин.Нека се опитат,пък ако нещата не се получат или скоро се разделят...може би тогава ще е момента в който да се опиташ да го спечелиш

Guest
    По-важния въпрос е: дали тя го харесва?? Щом ти е най-добра приятелка, може би ти е споделила дали го харесва. Ако го харесва значи има споделение чувства, при която ситуация ти НЕ трябва да се бъркаш изобщо!!! Ако тя няма нищо към него ти може да се пробваш...

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По-важния въпрос е: дали тя го харесва?? Щом ти е най-добра приятелка, може би ти е споделила дали го харесва. Ако го харесва значи има споделение чувства, при която ситуация ти НЕ трябва да се бъркаш изобщо!!! Ако тя няма нищо към него ти може да се пробваш...
    Точно така.Поговори с нея, обаче не й казвай, че ти го харесваш.Без нищо я питаш, щом ти е най-добра приятелка..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми...ако той наситина има чувства към нея,иа ко тя също го харесва и виждаш че няма шанс да си с него...да остави ги даса заедно.От една страна ти искаш той да е щастлив,от друга..все пак тя ти е приятелка,едва ли искаш да я нараниш по някакъв начин.Нека се опитат,пък ако нещата не се получат или скоро се разделят...може би тогава ще е момента в който да се опиташ да го спечелиш
    =D> подкрепям
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Ти знаеш ли, дали тя го харесва?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И аз така мисля!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    ako t go haresva gi ostavi ako ne deistvai
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен
    ami ako toi naistina q haresva,nqma smisul da se mesi6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    ako t go haresva gi ostavi ako ne deistvai

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    6te ti kaja ne6to ako tq ti e tolkova dobra priqtelka nqma da bade s nego kolkoto i da go haresva tai kato znae6 4e ti izpitva6 4uvtsva kam nego

po dobre gi ostavi..a taka ako se opita6 da gi razdeli6 ili ne6to taka i priatelkata ti moje da te namrazi i 4oveka koito xaresva6

ami 6tom i dvamata se obi4at edin dryg,nedei da im pre4i6,vse pak ti e nai-dobrata priqtelka.radvai se na 6tastieto i

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами ако и дамата имат взаимни 4увства и ако иска6 те да са 6тастливиги остави ги за6тото все пак не трябва да застава6 между тях ако оба4е приятелката ти няма 4увства към него опитаи се да го накара6 да си промени мнението
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

прецени дали си заслужава...ако да, то тогава се бори докрай

ostavi se surceto da te vodi- kum priqtelkata ili kum mom4eto !

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi zna4i pitai priqtelkata ti dali i tq go haresva.ako kaje da,6tom si4ko opira samo do ednoto haresvane ako si naloji6 volqta 6te moje6 da go zabravi6 i da gi ostavi6 da budat 6taslivi kakto te si znaqt.ako oba4e ima ne6to po-silno ne se ostavqi da te pobedqt.BORI SE ZA LIUBOVTA SI
    няма любов

Emi macka, ako durji6 na nego i go obi4a6, se bori za nego.Ako smqta6 4e tvoqta pr.go zaslujava pove4e ot teb gi ostavi.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

ако го оби4аш направи така 4е тои да е щастлив независи му с коя от двете е ...

Guest
    dam taka e, pokaji mu 4e go obi4a6, vsu6tnost mu go dokaji po vsevuzmojen na4in i go nakarai da bude 6tastliv s teb.Taka 6te go spe4eli6

Re: toi xaresva nai dobreta mi priqtelka

Цитирай Първоначално написано от ANDELINADOLI
    xaresvam edno mom4e koeto xaresva nai gobrata mi ptiqtelka kakvo da napravq da gi ostavq li da se saberat i da bade 6tastliv ili pak obratnoto molqvi pomognetemi
    emi hvarlqi 4op

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си