.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: sex ili kakvo?

Chovek_ot_klasa
    Guest

sex ili kakvo?

Hora imam mnogo seriozen problem , ot nqkolko dni chuvam kak sysedite pod nas se chukat ama zvucite sa edni takiva vse edno jenata kolq muja teq da ne sa nekvi sado mazo neznam no si e**lo kapacite apeliram za pomosh kakvo da napravq ne moga da spq

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Купи си заглушители за уши
    А сега сериозно, поговори с тях, ще се споразумеете някак си. Кажи им да го правят по тихо...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    е кво да им каже..."извинявайте, но не мога да спа...можели да се чукате по тихо?" на мен не би ми стискало да им го кажа ще избухна в смях...някой път...като ги чуеш...започни да скачаш силно...и тежко и да тропаш по пода...или зависи....дали са отгоре отдолу...ляво, дясно....да де ти си написала че са под вас...

Супер фен
    az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh direktno da pozvanq na vratata i da im napravq zabelejka kvo tolkova
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    е кво да им каже..."извинявайте, но не мога да спа...можели да се чукате по тихо?" на мен не би ми стискало да им го кажа ще избухна в смях...някой път...като ги чуеш...започни да скачаш силно...и тежко и да тропаш по пода...или зависи....дали са отгоре отдолу...ляво, дясно....да де ти си написала че са под вас...
    i az sum na su6toto mnenie !!! az sum imal su6ti podoben slu4ai ma moq b6e : zna4i kat malaka az si ska4am ot divan na divan ot masa na masa i izglejda na toq pod mene mn mu tropam i toi pi4a predi da mi napravi zabelejkata kogato az ska4ah toi udrq6e s 4uk po tavana po trabite na parnoto i po natatuka doide do nas i ot togava na6te me pla6eha " stiga si ska4al 4e latev 6te doide "xaxaxaxa
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

emi nai dobriq variant e da govori6 s tqh i da ima kaje6 4e ti pre4at i tn....dano da sa razbrani uspeh
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Следващият път като чуеш пак тези звуци отиваш на вратата им, и почваш яко по звънеца. Отваря ти някакъв потен мазен.. и му казваш "ся, вие ако ще се клецате с такива децибели, няя се разберем. Намерете си с какво да си запушвате устите!!!" ако това не стане, се обади в полицията и им кажи, че нещо у съседите става някакъв скандал и пищят прекалено много. Страх те е да не се наранят. Бе импровизираи
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от alex_7777
    emi nai dobriq variant e da govori6 s tqh i da ima kaje6 4e ti pre4at i tn....dano da sa razbrani uspeh
    mi da hahaha
    Love you Kris !!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Звънни на полицията )

ахахахха ... аз имам същия проблем... много неприятно ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Звънни на полицията )

Guest
    Говори с тях пък ако имаш късмет може съседа да те пребие \/

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Звънни на полицията )
    ахахаха да,да хаха.А сега сериозно,ми както каза сексито_ф разтропай се малко и те ще се усетят,че трябва да понамалят озвучаването хаха
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    София
    Защо не пробваш с техните камъни по техните глави ???? .. Само опредлагам
    Jedem das Seine!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ахахахха спокиччччччч!
    и мойте съседи са така..преди леглото им беше до стената( моето също е ) и така се получава че леглата-моето от 1 страна ,другото от другата страна на стената..( ) и като почваха да се чукат..леле моето легло също се тресеше ..а жената като почваше да вика..не 1 съм се стряскала посреднощ !
    после нз какво стана( чудо явно [-o< ) и са го преместили..но това не ми пречи пак да ги чувам :"давай животно да да ааааааааа!" или " ух ух ух ух ух уааааааааааааа даааааааа !"
    аз ти предлагам или верно да си вземеш тапи за уши,или да им направиш забележка илиииии .. да се молиш..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си