Здравейте,извинявам се много ако темата не е за тук и е тъпа,ноняма на кой да споделя и си мисля че тук може би ще намеря разбиране.само моля да не ми се смеете защото аз съм мн отчаяня и смятамче все ще се намери някой да ме разбере.та проблема е следния:значи харесвам едно момче от моето даскало,той знае че го харесвам,аз много го показвам.знае как се казвам въпреки че не сме се запознавали официално.значи моите фр смятат че той ме харесва.когато съм в коридора или в тяхната класна при едни момичета от неговия клас той постоянно ме гледа.дори днес бяхме пред тоалетните,а те са близо до неговата класна и стояхме там с няколко момичета и си гожорехме а той 100 пъти излиза и ходи до тоалетна като се задържаше дълго навън и ме гледаше.всички бяха на мнение че ме харесва или поне съм му симпатична.той беше питал една фр как се казвам след като рабзра че го харесвам и тя му казала обаче после го питала защо пита и той казал че това си е негова работа.надявах се аз и до днес имах надежди,до като една фр ми каза че когато била в тяхната класна го чула да си говори с едно момче.момчето казало-"не казвай на жена си е че е отвратителна бе."и той казал "бе маани я тая тая с дънките по става."нз за коя ставаше на въпрос но все си мисля че на мен ми казаха че съм му жена.разбира се на бъзик.нз какво да си мисля.дали ме харесва или му е кеф просто че някое момиче го е харесало и е говорел точно за мен че съм отвратителна.ако наистина се е отнасяло з амен това защо постоянно ме гледа и ми се усмихва.вие как мислите.а и за бравих да кажа,че ние щяхме да ходим заедно на лагер,обаче той в последния момент казал на г-на който ще ни води че понеже аз и другите ф сме го били разпитвали дали ще ходи и той не искал да ходи заради нас.не искал да ходи с нас на лагер.а днес даже извика един негов фр и му каза "виж обожателката ми".честно ви кавам нз кво да си мисля.дали изпитва нещо към мен или?объркана съм и съм мн отчаяна защото мн съм хлътнала.моля да не се подигравате или да се присмивате.благодаря предварително на тези които се отзоват.