- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- thirteen_{13}
thirteen-13 az sum na 13!!! ine6to tupo me nakara da pravq sex i da izbqgam ot vku6ti i da se 4ukam s razli4ni mo4eta,no taka mi e got,no znam 4e roditelite mi se pritesnqvat za men i nz kakvo da pravq dali da se vurna ili da produlja s glupostite koito mi dostavqt udovolstvie?!KAJETE VA6ETO MNENIE-da se vurna ili ne???!!!!
Chukai se dokato ne te razporqt nekude![]()
Първо се прибери ... после с ваште отиди на психоаналитик !!! Имаш сериозен проблем
Jedem das Seine!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Runnaway
emi p1rvo ela v nas i az da te iz4ukam a posle se priberi
=D> =D> =D>Първоначално написано от Runnaway
явно те кефи филма Thirteen ... нещо подобно като твоята история![]()
![]()
Първоначално написано от eLroZo
![]()
И през нас да минеш.Първоначално написано от linkipinki2
Emi purvo se subodi i si izmii zubite
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
priberi se i si se 4ukai ni6to neti pre4i da si se 4uka6 kat si si v ku6ti bnez da bezpokoi6 va6te i tn...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
До преди няколко дена аз се чудех дали аз съм СУПЕР задръстена,че си мисля че е нормално секс да се парй 15-16-17 мин 14 или просто другите са по напреднали...е вече съм убедена че май аз съм задръстена. А бе лигло малка / не каам че съм голяма / къде си ми тръгнала бе... на 13 и се еба*а героиня! =D> мама и тати ше се гордеят с теб кат те видат! по-добре се връщай у вас и си оправяи живота момиченце! щото след време вече ше е късно и като висиш по магистралите ше си мислиш колко си била тъпа и ще съжеляваш много за постъпките си!Първоначално написано от Анонимко
Такова мнение пускам сиорно за 5 път неска вече почвам да се изумявам от някой на моята възраст...
Първоначално написано от fashion_f
prosto se e vjivqla
i az kato gledah Matilda misleh 4e s pogled mesta predmeti
ama togava bqh na 7![]()
![]()
![]()
The pain is temporary!
да бе влюбуила след два дни ще пише нормално ли е на 13 да се дрогирам
Като се събудиш да не се хлъзнеш на плочките в банята докат си миеш лицето..
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Спокойооооооо кораба потъва правилно,вода ще има за всички...................................... предната ташак тема
Да не забравиш и менеПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
ПРодължавай да се ебеш не сперай и не се прибирай най- добре ваще са се отървали от теб .
Първоначално написано от fashion_f
еби се да го е*а то си е за тебе нали знаешПървоначално написано от fashion_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
хохо гепи тоа съветПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Стига сте подстрекавали момичето да прави глупости ... така или иначе достатъчно глупости е направила вече и без да и давате акъл ... ако това не е ебавка е мн сериозно .. я си представете вас самите в тази ситуация ?!?!? ОМГ !!!!!
Jedem das Seine!
По-добре се самоубий. Един изрод по-малко на тоя свят... Не, бе, шегувам се, да не вземеш ся и тая простотия да я направиш![]()
Ако тая тема не е ебавка, а надявам се, че е [-o< , прибираш се у вас и си стоиш в къщи докато не станеш поне на 17-18 и дай боже да ти доди малко акъл в главата. Стой си у вас и си учи уроците![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Хех малко не ми се вярва тая фантасмагория.Обаче ак ое истина,бързо тичай към Вас и дано да те накажат за година-две,барем ти дойде акъла.Ама то акъла кат не ти е дошъл на време,може и да не ти дойде пак.