- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- thirteen_{13}
олее потресена сам !!!абе моми4е как може така да си сасипва6 живота на 13 години си о6те дете тва е просто недопостимо да ходи6 да се ебе6 със всеки сре6тнатживота е пред тебе за вси4ко си има време когато порасне6 може да се ебе6 с мажа или приятеля си колкото си иска6 не изпреварваи времето
не си мисли 4е като ходи6 да се 4ука6 6те си голямата работа 6те си известна навсякаде със курвенските си истории и тогава когато по улиците те со4ат с праст и викат "еи тая сам я ебал оо и аз и аз и аз......"повярваи ми няма да ти е много приятно вси4ки 6те те имат за парцал за ностна карпи4ка
а за родителите ти това е напражо трагедия маика ти и ба6та ти със сигурност много те оби4ат и много 6те страдат 4е да6теря им е курва
така 4е веднага се вра6таи в ка6ти и се опитаи да се промени6 за6тото ако продалжи6 от тебе няма да излезе 4овек
касмет на тебе и на горките ти родители
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
ti typa li si?baba mi kazvashe:Mlqkoto ti na ustata oshte,sex shte pravish!ti luda li si?vse oshte si dete.mai kato stanesh golqma shte obikalqsh magistralite i dylboko shte sajalqvash za postapkite si.![]()
Napalno sam saglasen s Black_Witch =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> tekiz kurvi kat teb i to na 13 naprao verno si ne6to psihiasala ako ti e kef tva moe v ka6ti s vibrator4eto si go pravi6 pak 6ti e got ma taka da postapva6 s va6te tva e naprao nedopostimo te ti davat hrana leglo drehi te sa te rodili a ti da gi kara6 da se pritesnqvat i da stradat za6to momi4enceto im ne si e v ka6ti znae6 li ko im em po celi no6ti da ne spqt i da se 4udqt ko da pravqt s teb za6toto da6teri4kata im e oti6la nekade se zabavlqva bez tehno razre6enie
Сама си си предначертала съдбата-след време като минавам през околовръстното,ще поглеждам през прозореца дали си там.
И при мене си добре до6ла!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
po dobre se pribirai vka6ti murlo![]()
Pone kato se praskash pari davat li ti![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
аи като се сабудиш виж чаршавчетата дали са мокри...
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
huu tq 4e e kurva kurva e ama za mom4etata deto se ebat sas sqko sre6nato momi4e kvo 6e kajete ?!?
po temata : priberi se vku6ti.lo6o nqma 4e iska6 udovolstvie v pove4e no se vazdurjai.ima i drugi ne6ta na toq svqt osven sex.
Въпросът е толкова сериозен, колкото дали да ти сипя чай или кафе... Ти си толкова морално деградирала, колкото са е сляп стоматолога на Роналдиньо. Дано никога не попадна в ситуацията на родителите...
обичам дениту ми{}
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Gorgoroth
Колко пъти да ви кажа да оставите момичето на мира .. тва или е поредната гавра или просто има нужда от психоаналитик !!!!!!!!!!!
Jedem das Seine!
awe ti nqkoga mislila li si za nqkakvi posledstviq...kak 6e ti prodylji jivota natam ?!?!??! Kato gledam...porednata degradaciq ... QKA ... kak moje na po 13 ve4e da si se izeb*la s mnoogo mom4eta-kakto kazva6 ti.Ta va6ta sistema vse o6te ne e doizgradena....nqmate zdravo mislene....nemislite za posledstviq..malee! Awe pribirai se....i posle kaji va6te kak sa te posre6nali ..... hah-taka e kato nemisli6-SAJALQVAM,4E VSE O6TE IMA TAKIVA HORA....jalko e ! aide ...![]()
pribirai se vku6ti we!lelel!na 13 godini i 6t emi bqga ot vku6ti i 6te pravi sex!i posle 6to ima tolkova iz4eznali deca i tolkova izpadnali,emi kato nqmat akul v glavata!
Значи първо се прибери,после отиди с вашите на гинеколог а същотака на кожно венерически специалист!
М-до. др. добре е да посетиш сайта www.Ladypill.com!
Айде дерзай и като се прибереш да се обадиш да кажеш кво е станало!
И не ги слушай другите за психиатъра-всеки някога е бил малък а някои не порастват изобщо !
Препоръчвам ти да си отидеш вкъщи а можеш да се чукаш и докато си живееш вкъщи![]()
Priberi se v kushti. Razberi se s roditelite si. Sled tova ne e losha ideqta da otidesh na lekar da te pregledat. I vzemi pomisli i pomisli dali tova, koeto pravish e nai-dobroto za teb. Zashtoto kolkoto i got da ti e sega, edin den shte sujalqvash.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
OMFG! Ne razbirate li, che malkata tupa mizernicsa mnogo qko vi budalka, a vie produljavata da j davate otgovori na izmisleniq i problem!
Аз също съм на 14.
1.Мини през нас и аз да ти го зачукам!
2.После се пребери във вас.
3.Земи си оправи живота штото кат те слушам си такава пикла че простоНякваси малка лигла ше ми бяга от тях да се е**.
Да те еба в малката курва.![]()
![]()
![]()
![]()
ebalo si mamata ei!
Лелеее само се моля на Господ утре да няма тема "На 10 съм избягах от нас и съм бременна в първия месец"
хахаххаххааххахха УЖАС то не е и за смях Мутирали деца,мутирало чудо
сЪгласна сЪм с тебПървоначално написано от Runnaway
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Мисля че и аз!!
samo 1 moa da kaja " 13 godi6na kurva v deistvie " !![]()