Направо незнам от къде да започна... май е най-добре от началото...

Значи...
...миналото лято излизах с едни приятели и гаджето ми.Една приятелка беше довела нейн приятел...да го наречем А.Нищо интересно.След време скъсахме с гаджето ми.Нищо интересно.Преди 3-4-5 месеца пак срещнах А,но бяхме само на здравей/здрасти докато един ден не си поговорихме малко повече и той ми се включи в чата.Чатихме,чатихме ден след ден,виждахме се в една дискотека.Той ми призна,че ме харесва,но чесно казано аз ВЪОБЩЕ не си падах по него,едното защото беше голям женкар и другото защото не ми харесваше много,много.Той обаче не се отказа в продалжение на близо два месеца.Подари ми едно плюшено зайче,казваше ми че ме обича,молеше ме да му дам шанс,даже беше ревнал един път.Та така един ден аз се напих(леле излагация) и се целунах с него иии...тръгнахме...Ходихме си ние,той ми казваше че досега е обичал само 1 момиче и аз съм второто,много си е играл с момичетата,но май си е намерил майстора,за рожденния ми ден си разделихме едно сърчице и си го носихме и двамата.И така всичко вървеше повече от супер,но нали знаете че едва когато загубиш нещо осазнаваш какво си имал,затова и аз не осъзнавах а си живеех живота.Един път излязох с бившия и се целувахме...Реших да не казвам на А.Друг път ходих на диско и в тоалетните се целувах и с друго момче.Пак реших да не казвам,но за моя изненада на следващия ден получих смс че късаме.Ясно...Заряза ме точно деня преди да направим 1 месец,а в деня когато трябваше да правим месец тръгна с друга.Дори неиска да ме чуе вече...Когато го попитах за причината(на следващия ден лично) ми се издърпа едно яко и каза "сети се сама" и една негова приятелка го дръпна.
Много го обичам хора.Той е единствения който наистина е държал на мен(или само така си мисля).Искам да си го върна но незная как.Да говоря с него? Ами ако оная ме отупа...(нищо чудно)?...Някакви идеи? Знам че не заслужавам нищо от него,но...ОБИЧАМ ГО!Наистина го обичам немога и ден без да орева света за него...

Помагайте!