.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Любов

Гост123
    Guest

Любов

Здравейте.Аз наскоро се влюбих за пръв път,но проблемът е,че се влюбих в най-добрата ми приятелка.От един клас сме.На 14 години съм и от 7 години ходим заедно на училище,като по малки всеки ден бяхме заедно,карахме колела,играехме на миженица...Сега вече се виждаме само в училище.Незнам какво да правя,направо ще се побъркам.И освен това незнам дали изпитва същото към мен.Аз никога не съм бил с момиче,а това още повече ме затруднява да я поканя на среща.Моля ви кажете какво да правя.Предварително благодаря.

Guest
    Mnogo 6te se nadqvam i tq da ima su6tite 4uvstva.Ami ima dve alternativi-ili da si ostanete priqteli.Trqbva da izbere6,za6toto neznam dali znae6 kak 6te reagira,nito q poznavam.Ako i razkrie6 4uvstvata si moje6 i da zagubi6 priqtelstvoto i.Trqbva da riskuva6,no moje6 i nikoga da ne razkrie6 4uvstvata si.Trqbvada opita6.Uspeh!

Повече от фен
    Град
    Mars
    аз мисля че трябда да и покажеш че чувствата ти не са само приятелски.ако тя ти отварне ще баде добре ако не-бори се да запазиш приятеството ви.УСПЕХ!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Любов

Цитирай Първоначално написано от Гост123
    Здравейте.Аз наскоро се влюбих за пръв път,но проблемът е,че се влюбих в най-добрата ми приятелка.От един клас сме.На 14 години съм и от 7 години ходим заедно на училище,като по малки всеки ден бяхме заедно,карахме колела,играехме на миженица...Сега вече се виждаме само в училище.Незнам какво да правя,направо ще се побъркам.И освен това незнам дали изпитва същото към мен.Аз никога не съм бил с момиче,а това още повече ме затруднява да я поканя на среща.Моля ви кажете какво да правя.Предварително благодаря.
    Най-добрата ти приятелка е, поговори с нея.

Guest
    Благодаря за помощта.И аз мисля,че трябва да действам,защото вече не издържам.Еми ние наскоро се отчуждихме-виждаме се само в училище и на рожденни дни,въпреки,че живее до нас.А сега сме седми клас и скоро ще се разделим.Сега е момента ама си нямам на идея какво да и кажа .Никога не съм канил момиче на среща.Как да разкрия чувствата си?Май не става:
    -Здравей,аз те харесвам,искаш ли да идем на кафе. Моля помогнете още малко

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря за помощта.И аз мисля,че трябва да действам,защото вече не издържам.Еми ние наскоро се отчуждихме-виждаме се само в училище и на рожденни дни,въпреки,че живее до нас.А сега сме седми клас и скоро ще се разделим.Сега е момента ама си нямам на идея какво да и кажа .Никога не съм канил момиче на среща.Как да разкрия чувствата си?Май не става:
    -Здравей,аз те харесвам,искаш ли да идем на кафе. Моля помогнете още малко
    Za6to da ne stava kato mahne6 tva "az te haresvam" prosto q pokani na kafe po-natatyk tq sama 6te se useti ot darjanieto ti

Супер фен
    Град
    до тебе...
    emi pogovori s neq kaji i tova koeto kaza na nas ne pak nai dobra priqtelka ti e trqbva da te razbere pokani q na kafe ili na razhodka nekude druj se estestveno ne se pritesnqvai tolkova uspokoi se i se nadqvam vsichko da mine dobre uspeh i se nadqvam tq da otvurne na chuvstvata ti kolkoto do tova che predi si nqmal priqtelka spox za vsichko si ima purvi put aide uspex
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Гост123123
    Guest
    Много благодаря на всички.Лятната ваканция ще я поканя.Все пак ако имате още съвети напишете ги...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    pojelavam ti uspeh ot surce i dano da spodelq chuvstvata ti

Guest
    Благодаря за чудесното пожелание А само последен въпрос (надявам се):проблем ли е,че сме на една възраст?

Повече от фен
    pogovori s neq,vse pak ti e nai-dobra priqtelka i obqsni kakvo 4uvstva6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Гост1
    Guest
    Ама не мога просто така да и кажа.Смятам първо да я поканя на кино,после на кафе,разходка в парка...А имате ли някакъв сайт за смси ама на български?Но не директно да и кажа,че я обичам,ами по-закачливи и такива,с които мога да правя комплименти

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Благодаря за чудесното пожелание А само последен въпрос (надявам се):проблем ли е,че сме на една възраст?
    ne mislq che e problem

Значи, слушай сега! Не дей да мислиш толкова много! Не дей да се чудиш кво ще стане, как ще реагира, как да и кажеш правилното нещо, как да не се изложиш и такива подобни! Просто действай! Няма да те изяде! Покани я на кафе, кино, на разходка (или ако знаеш някое място където тя обича да ходи, може да бъдеш по оригинален от стандартното "на кефе"! А ти сигурно знаеш, все пак ти е най-добрата приятелка!) И като излезете някъде разбери тя какво мисли по въпроса и от там решавай какво да правиш - ако и тя има чувства към тебе: ясно, всичко точно, ако няма: гледай да не си развалите приятелството!
    Прави каквото трябва пък да става каквото ще!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    ами след като се познавате добре най добре е като я види6 да я зграб4и6 и да я целуне6 страстно!!!! ако не се дръпне зна4и и тя те хресва, ако се дръпне и после ре6и да тръгнете зна4и е некФа лигла, а ако напрао се дръпне и ти каже " ти да не се боцка6 бе 4овек" зна4и не те харесва!!!!!!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми хвани я эа ръчичка и си поговорете.пиптай я дали и тя иэпитва нещо по-силно от приятелство към теб.ако каже не,ти я помоли да си останете приятели въпреки,че энае тайната ти и й кажи,че ако някой ден почувства нещо по-силно към теб,винаги ще можеш да й отвърнеш.ако кьже ДА ти действай па-натам-покани я на среща.
    няма любов

Супер фен
    хм..да и разкрие6 направо 4увствата си е твърде рисковано-може да се окаже6 жестоко наранен!ми по4ти с намеци,знае6 как става сигурно,тя сиг 6те се осети и ако отвърне,като си напълно сигурен 4е те харесва,действай!а ако не среже...не се тормози пове4е.спри с намеците,бъдете си пак приятели и с те4ение на времето може да се полу4и не6то,но трябва да има6 мн търпение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ne mislq che e problem

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ne mislq che e problem
    broq ni postepenno narastva

Супер фен

Такова приятелство има ли нужда да се разваля?!ПО-добре недей и казва нищо!Запази това приятелство!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

ако не послушаш p4elata_brumze ,няма кой друг..повярвай ми
    Успех!

Фен
    Град
    sofia
    според мен едно приятелство е по-важно и по-хубаво от каквато и да е връзка ако пита6 мен останете приятели за6тото ако не отвърне на 4уствата ти 6те остане6 освен без любов и без наи-добра приятелка помисли за това
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си