- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta viarno li e 4e si padate pove4e po visokite mage
Momi4eta viarno li e 4e si padate pove4e po visokite mage i kolko triabva da e visoko edno mom4e za da e po va6 vkus
eми лично аз да![]()
но не ме пречи да ходя с някой по-нисъкмойто гадже е 174 и се кефа... но 195 най ме кефи
![]()
Ами...на мен лично ми допада момчето да е по-високо от мен (аз съм 1.71)...когато момчето е по-ниско от мен...някак..малко ми е некомфортно(тук говоря за взаимоотношения от типа- "не само приятелски" )![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
А какво ще кажеш за този левент и убавец:Първоначално написано от fashion_f
http://www.wwe.com/superstars/smackd...tkhali/photos/
221см и 190кг.![]()
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
ахахахахахах ... Супер е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi men po me kefqt visoki mom4eta
e vsi4ko si zavisi ot 4oveka de, no az sam na mnenie 4e mom4eto trqbva da e po visoko ot momi4eto.nz ama ina4e ne mi izglejda dobre
Харесвам мъже над 180, въпреки че съм ниска.
180-190 - идеалният мъжки ръст според мен.
ami predpo4itam po-visokite ili pone da e kolkoto men,za6toto ne moga da se predstavq samata az 180 sas gadje 170 naprimer![]()
ta to e sme6no![]()
да,по принцип харесвам по високи от мен мъже,но и ниските не ми пречат.
Да са някъде над 170.
az sum visok snajen kato tuboretka![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Повечето мъже са по-високи от мен, но предпочитам да е поне 1.75, което е нормален ръст за мъж.
ми да, предпочитам да е висок...ми горе долу...от 1.75 до...1.80 и нещо...(най-много)
Ае к'во 170 бре...бахти аз колко съм сменил по 158..как все точно толкова немога да си обясня. Те могат да ми правят свирки прави. Аз съм 188 и ако е чак толкова ниска не е мн приятно
30 сантиметра разлика значи, че момичето ти е до края на врата. А ниските момичета носят поне 5 сантиметрови подметки/токове, което прави девойката до ушите ти. Не се обяснявай.
Padam si po po-visoki ot men..pone nad 175sm![]()
![]()
Ne mislq, 4e ot kraq na vrata do u6ite e 5smПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
opredeleno predpo4itam mom4eto da e po visoko ot men(az sum 1.70)
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
И аз харесвам по-високи мъже ()
ami estestveno,4e haresvam pove4e visokite mom4eta-po prostata pri4ina ,4e az s1m visoka 183i nqma na4in prosto
В любовта е като на война-тежко и горко на победените!!!
Ти го изкара с ебаси главата.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
mi az sam visoka i predpo4itam mom4eto da e kolkoto men ili malko po-visoko![]()
Love you Kris !!!
Говорех хипотетично и принципно.