- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Мога ли да правя секс, ако имам бяло течение?
Iskam samo da popitam moga li da pravq sex,ako imam bqlo te4enie i 6te se otrazi li tova po nqkakav na4in na partniora mi?v period na le4enie sam,no dokato premine kaji te mi kak da mu obqsnq,4e ne iskam ni6to ot sorta na frenska lubov!ebasi gadnata e cqlata tazi rabota!!!help me
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Eee stiga we .. tva e gadno :P
Първоначално написано от LiSiKa
![]()
![]()
И с това с какво помогна на момичето? flood
По темата: Спокойно ... бялото течение е нещо нормално (стига да не е предизвикано от някоя бактерия, тогава се сменя цвета и тнн). То не трябва да те притеснява,при добра хигиена няма да имаш никакъв проблем ... както и партньора ти. А ако пак не искаш френска ... просто му кажи, че не си готова за това, а когато решиш, че искаш ... давай и споко.![]()
poslu6ai q . i az mislq tui
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ти май не можеш да четеш. Момичето каза, че се лекува! Това предполага лекар! А щом лекарят е казал, че има проблем, значи има.Първоначално написано от Qgodka_
По темата - кажи истината. В живота на една жена се получават инфекции.
ami po hubavo mu kaji na priqtelq ti bi trqbvalo da te razbere tfa e ne6to savsem normalno
The pain is temporary!
Оф ... говорих попринцип, затова сложих и това в скобите-стига да не е предизвикано от някоя бактерия - както е в нейния случай, но тя не иска дори и след като премахне инфекцията, за това я успокоих. Когато излекува инфекцията ДОРИ и да го има пак (но здраво) .... не трябва да я притеснява. Така, че се опитай малко да мислиш, когато четеш.Първоначално написано от `Death`Whore`