.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    palavnicata_
    Guest

Moderated: Мога ли да правя секс, ако имам бяло течение?

Iskam samo da popitam moga li da pravq sex,ako imam bqlo te4enie i 6te se otrazi li tova po nqkakav na4in na partniora mi? v period na le4enie sam,no dokato premine kaji te mi kak da mu obqsnq,4e ne iskam ni6to ot sorta na frenska lubov!ebasi gadnata e cqlata tazi rabota!!!help me

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Eee stiga we .. tva e gadno :P

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от LiSiKa
    Eee stiga we .. tva e gadno :P
    И с това с какво помогна на момичето? flood

По темата: Спокойно ... бялото течение е нещо нормално (стига да не е предизвикано от някоя бактерия, тогава се сменя цвета и тнн). То не трябва да те притеснява,при добра хигиена няма да имаш никакъв проблем ... както и партньора ти. А ако пак не искаш френска ... просто му кажи, че не си готова за това, а когато решиш, че искаш ... давай и споко.

Повече от фен
    poslu6ai q . i az mislq tui
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    По темата: Спокойно ... бялото течение е нещо нормално (стига да не е предизвикано от някоя бактерия, тогава се сменя цвета и тнн). То не трябва да те притеснява,при добра хигиена няма да имаш никакъв проблем ... както и партньора ти. А ако пак не искаш френска ... просто му кажи, че не си готова за това, а когато решиш, че искаш ... давай и споко. [/b][/i][/color]
    Ти май не можеш да четеш. Момичето каза, че се лекува! Това предполага лекар! А щом лекарят е казал, че има проблем, значи има.

По темата - кажи истината. В живота на една жена се получават инфекции.

Повече от фен
    Град
    (:
    ami po hubavo mu kaji na priqtelq ti bi trqbvalo da te razbere tfa e ne6to savsem normalno
    The pain is temporary!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    По темата: Спокойно ... бялото течение е нещо нормално (стига да не е предизвикано от някоя бактерия, тогава се сменя цвета и тнн). То не трябва да те притеснява,при добра хигиена няма да имаш никакъв проблем ... както и партньора ти. А ако пак не искаш френска ... просто му кажи, че не си готова за това, а когато решиш, че искаш ... давай и споко. [/b][/i][/color]
    Ти май не можеш да четеш. Момичето каза, че се лекува! Това предполага лекар! А щом лекарят е казал, че има проблем, значи има.

По темата - кажи истината. В живота на една жена се получават инфекции.
    Оф ... говорих попринцип, затова сложих и това в скобите-стига да не е предизвикано от някоя бактерия - както е в нейния случай, но тя не иска дори и след като премахне инфекцията, за това я успокоих. Когато излекува инфекцията ДОРИ и да го има пак (но здраво) .... не трябва да я притеснява. Така, че се опитай малко да мислиш, когато четеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си