- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SeX BeZ VrUsKa
Imam edna napulno intimn vruska.. samo sex bez nikviogovorki..tq se naviva edinstveno shtoto me obi4a..kajete mi kvo da napravq.. da ostavq taka neshtata ili da i kaja 4e nqma da stane nishto pove4e mejdu nas i tva e..
a ti siguren li si 4e nqma da stane ni6to pove4e
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Както теб те усторйва баце .. ти си решаваш !!!! Щом тя и така е навита асмо ти можеш да си прецениш !!!
Jedem das Seine!
Аз не мога да си обясня едно нещо - тя се навива да прави секс със теб без да имате връзка и ти изведнъж решаваш , че трябва да и кажеш , че не искаш нещо повече - защо не и го каза преди това ... ?!
Е па нали требе да си направи кефа човека\
/
как гадно се възползваш от чувствата на момичето не е истина...
по-добре я резни сега, защото на нея ще и става все по-гадно...
поне така мисля аз...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е крайно време е и момче малко да разиграва момиче...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Лупай си я и ич да не ти дреме, те жените и без друго, само за това стават, че някои и за това не стават![]()
и аз се съгласявам с тебПървоначално написано от miloto_girl-4e
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Кажи й, че повече от секс няма да има и да не си прави илюзии (бъди мил) и от там нататък тя да си решава дали ще е доволна само на това.