.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

обица на пъпчето :)

някой който има или който е запознат с тва може ли да ми каже колко долу-горе струва и дали боли ?

Guest
    ami Az imam ZeXa mi 28lv + obi4KaTA i + geL4e s KoeTo da q MaJa
    MeNe me boLq saMo0 KoGato0 mi zabivaXaa p1rVona4aLno IglaTA.. i BoLkaTa Trae6eee samo0 1 Min (ako Ne i po malKo0)
    no ZaviSi Ot KojatA ti vse Pak
    Dano0 Mn Mn da ne te boli
    yCnEXxXX \/

Фен
    Град
    Канзас сити
    Боли и струва около 10 - 15 лв.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Фен
    Град
    Канзас сити
    Извинявай, пропуснах да кажа, че зависи къде ще отидеш и дали ще си купиш обецата оттам. Навсякъде цените са различни все пак. И много зависи как ще ти понесе на кожата обецата - на една моя приятелка й се възпали пъпчето и умря от болка, така че сама си прецени.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Guest
    ABE 30LV E PROBIVANETO S OBICATA!NE BOLI...PO-SKORO USE6TA6 PROSTO IGLATA I KAK TI MINAVA PREZ KOJATA A I AKO DARJI6 NA BOLKA VSE PAK...NQMA PROBLEM! ABE DA NI TI PUKA,PROBIVAI SE

на мене ми я проби един маняк в едно кафе.тоз беше ненормален.пробива където му падне-в кафета,на улицата,в магазини абе навсякаде наистина.и то без пари.само си купуваш обицата.моята беше 11 лв.и той купува апокатите.бяхме се наредили 5 момичета-2 за пъпа,2 за носа и 1 за ухото.много малко ме болеше,страхът преди това беше много по-голям.каза ми че съм имала дебела кожа,което за мене било добре,но за него не,защото малко се позабави докато вкара тръбичката.а после докато ми завие топчето на обицата 5 минути.щото се бях мазала с блестящ лосион и мъка голяма,много се хлъзгаше.това е....пробий си го.ама в началото си вземи малка обичка,лека.

Мега фен
    Той добре, че пробива, където му падне, обаче при рпобиване трябва да има хигиена. Перфектно чисти ръце, обицата, абокатът и мястото трябва да са намазани със спирт...

той си имаше нужната хигиена.все пак има тоалетни в кафетата и има вода.маза ме,абе всичко си беше наред.а и после нито съм я мазала тая обица.нищо не и правя.зарасна си без проблем.

Мега фен
    Което говори за безотговорност от твоя страна.

hehee kaji kade e toq da ida i az pri nego.
    JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Перфектно чисти ръце, обицата, абокатът и мястото трябва да са намазани със спирт...
    ЪЪъ къв спирт бе Не се ли почиства с кислородна вода?

Аз като си пробивах пъпа сичко беше супер стерилно,обицата я пъхнаха за 2,3 мин е един такъв съд странен под налягане,иглата беше чисто нова-пред мен я извадиха от опаковката,пичът,които правеше пиърсинга беше с ръкавици-и те чисто нови мн ясно,абе то такава хигиена няма и в болниците Пък да не говорим,че след това 2 седмици почиствах дупката и я мазах е с едно мехлемче....
    Иначе 25 лв беше дупченето,15-16 някъде обецата и 2,3 лв после гелчето...Абе хора по-добре отидете в някое добро студио,за да ви направят сичко както трябва,а не после да си докарате инфикции!Голямо чудо,че ще дадете 10на лв повече

ПП Боли.Поне мен ме боля.Като от ужилване от пчела е,само дето после 1 седмица около пъпа те боли.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Изварили са обицата и абоката, което е по-добрият вариант. Спиртът се изполва за същото нещо - дезинфекция. Иначе да, промива се с кислородна вода или физиологичен разтвор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си