- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нормално ли е???
здр нз как да го озаглава но плс търся съвет може да се смеете ама ето проблема: ходя по4ти 3 месеца с 1 мом4е мн се оби4аме найстина .досега не сме се карали никога,секса е повече от страхотен вс е като на филм приказка и нямаме никакви проблеми само къде мен малко ме притесява това 4е съм поне с 5 см по висока от него и нз някак си като аз съм по висока не усе6там силата и физ. упората у него. той е с 2 год по голям от мен но нз това ме притеснява малко.Дайте съвет плс ина4е вс др е ок! 10х предварително!
e tova ne trqbva da te pritesnqva tolkova shtom se obichate i vsichko e ok ne mi slq che nekfi 5 sk shte vi poprechat da se obichate istinski kakto do sega speh i ne misli che si po viskoka ot nego![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ама мила вие нямате никъв проблем!Обичате се,не се карате,приятно ви е един с друг...знаете ли колко двойки мечтаят да са вашето място?Трябва да си щастлива че си намерила човек с който да се чувстваш така.Едва ли ще скъсаш с него под предтекст"5см си по-нисък"Въобще да не ти пука.Радвай се на периода който изживяваш и не обръщай внимание на тая глупост![]()
Никакъв проблем не е това.В една Връзка най-важна е любовта и доверието.Ми щом ги имате нищо не може да ви попречи-а и за любовта няма граници!!!
ееене се притеснявай голяма работа като е по-нисък.. щом си пасвате като характери и в леглото какво повече търсиш? не си вкарвай излишни филми и проблеми, наслаждавай се на момента
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ем чи кво като си по висока.да не ти пука.любовта е много повече от някви си 5 см.да не ти пука живей си живота и се радвай на страхотната вразка която имаш.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
5см не са много виж ако бяха повече..и се пак ако ти е некомфортно просто обуй високи обувки или ходи на токчета![]()
издължи го...пфф....хахаха
Ми щом всичко е наред не виждам смисъла да се притесняваш за някви 5 см.та вашата връзка да не се гради на височината,нали се гради на дожерие любов ит.н.Казваш че всичко е ок и най-важното-обичате се.няма никакъв смисъл 5 см да те тревожат.споко мацка,живей си живота и да ти не пука