- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам си гадже :(
Еми нямам си гадже. Харесвам много момичета, но те харесват по-големи... емиНа 13-14 съм.
I ko shte praim sq ? Az sum nqmal averka oshte... na 15 sum i ko ? Shte reva celiq svqt
(pazq se za seriozna vruzka)
to i az sega v momenta si nqmam gadje no hich ne me pritesnqva tova izlizai poveche po diskoteki barcheta se shte namerish nqkoe momiche koeto shte te haresa![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ем то и аз си няям..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE SE OT4AVAI TE AZ MISLQ 4E 6TE SI NAMERITE SKORO POLOVINKA VSE NQKOGA 6TE DOIDE;]![]()
aide vsichki da zapochnem da civrim ne se otchaivaite tepurva vi predstoqt gadjeta priqteli jivota e pred vas\
/
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
да ти имам проблемите...След 2-3-тото вече няма да искаш обвързваща връзка..
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ти вземи си намали подписа малко, махни го тоя пендел оттамПървоначално написано от skyline_207
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Off da ti imam problema.I az sam sama ama dai pak da legna i da reva sq ... pfff ... dobre si si ti :P
Еми и аз си неам ама защо ще лягаме да ревем дайте да си направим една масова оргийка и после ще сме доволни и нема защо да ревем!
П.С.Всяка моя дума е продиктувана от долния мозак не се сърдете,но предложението остава в сила!
Ти ми остави подписа намираПървоначално написано от doctordre
Ае САМО ЛЕВСКИ !!
EEE ne e bolka za umirane.Rano ili kasno na vseki mu idva vremeto.Ta nali za vseki vlak si ima patnici 6e doide i tvoq red nqma da useti6 koga 6e si vliuben
И аз като нямам какво да не се е свършил света. Даже съм станал и безчувсвен![]()
Любовта е по-силна от всичко
A we __KoGaTo SuMnE__ mnoo me kefi6 da ti kaja![]()
И аз съм без гадже(ако това те успокоява)...ще си намериш...спокойно...и ти ше станеш голям...![]()
A we __KoGaTo SuMnE__ mnoo me kefi6 da ti kaja![]()
bOJI4KO DA VI IMAM PROBLEMITE!E 4E KATO SE ZAMISLQ I AZ SI NQMAM......NE MI BE6E PRAVILO VPE4ATLENIE DO SEGA!
NE SE BEZPOKOI....NQKOI DEN MOJE BI.... \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
spoko,6te ti doide vremeto![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Дай снимка, и ако си хубава, ще те свържа с един пичПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
хубавина винаги ще те чака с чаша кръв от собвствените си вени вместо виноПървоначално написано от NeSTa_86
:P
Кво сте се зашашкали бе хора гаджетата си идват с времето![]()
Абе при такова хубаво пиене, за какво са ви гаджета![]()