- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам си гадже :(
shalqlqlqlq
Абе при такова хубаво пиене, за какво са ви гаджета
хахахаха напълно те подкрепям!!!Важно е бирата да е студена!
![]()
![]()
е това не е болка за умиране щото все пак ти си само на 13-14.аз кво да кажа че от 1 година си нямам приятел а съм на 16 години.тай че споко
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
И аз нямам, но съм още жив.
Кофти е, но това е положението.![]()
И това ли ти е проблема?!![]()
I az ama puka ti. SVIRKAI SI I VUOB6TE DA NE TI PRAVI VPE4ATLENIEПървоначално написано от NeSTa_86
Mira bien, todo va mal y todo est
Ето и аз нямам(тука стана нещо като клуба на самотните сърца - всеки само се оплаква) Ама кво ти пука?!? Горе главата! Запомни: За всеки влак си има пътници!
Прави каквото трябва пък да става каквото ще!
ako ne si zabelqzal toq forum e za hora s problemi a tva razdelenie za lubovni ti 4el li si nqkoi problem?vij horata kvi problemi imat ti de se natiska6 i ti za gadje iska6 i ti da ima6 takiva problemi li?6a ti doide vremeto i na teb
хахаах то така по яко бе мойеш да зарибяаш свободен си ма аз пък ко даам акъл такъв хаха споко ще си намериш не е толкова страшно аз пък имам ама е голям балък тя на колко е междудругото ако и напраиш някво впечатление ма тряа внимааш шот вии на тас възраст с впечатленията си дразните момичетата и аз съм на 13 почти 14 и знам кво е пфф ужас е напрао не се трй внимаваи как подхождаш![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
споко и аз си нямам...вече...
но знам че голямата любов тепърва предстои...не се отчайвай
тю ще се появи когато най-малко я очакваш
![]()
Хахаха еми значи ще търсиш по малки хаха който търси намира и ние с какво можеме да ти помогнеме като не те харесват ..
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
оо,така като гледам и ти си от тоя тип хора,дето си имат приятелка само за идеята,не заради някакви особени чувстванищо,ще порастнеш!
![]()
Am dai da se grymna kato nqmash gadje !!!.... moi da ti stane po dobre,a?Ai samo se chudite svi gluposti da pishite .... pfff
![]()
FiRe_LaDy гръмни се ако искаш![]()
е айде и аз да се оплача![]()
хаха и аз нямам ,но не ми и пука особено![]()
eeeeeee spoko be
a ti kvi momi4eta iska6
na tvoite godini li ili kvo?
Споко и аз в момента нямам!Първоначално написано от Анонимко