.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Сперма

Град
    пред компа

Сперма

Когато бях 5 клас(сега съм 6-ти) един от класа каза че е лъскал и че е пуснал сперма.Възможно ли е защото знам че след 14 е възможно,а той продължава да твърди че му се е случвало и че продължава да се случва

Повече от фен
    Град
    София
    Зависи кога си почнал да мастурбираш демек от колко време риташ половата си система, за да почне да работи, което е напълно излишно а и може пичът просто да си измисля, за да се прави на интересен !!!!
    Jedem das Seine!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    абе всичко е възможно,ама има и вероятност да има сперма на 12...просто при него пубертетът е настъпил по-рано.

Guest
    МОе и да има ма колкото по-късно толко по гот.Мое си ебе да си лъска без да се притесняв.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Зависи кога си почнал да мастурбираш демек от колко време риташ половата си система, за да почне да работи, което е напълно излишно а и може пичът просто да си измисля, за да се прави на интересен !!!!
    най вероятно

Супер фен
    е има разбира се..както казаха по горе просто побертета при него е настъпил по-рано това е .

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    Пловдив
    възможно е ...ако е по-развит от останалите
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Предполагам,че е като при момичетата.При нас зависи от това до колко е развит организма.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Приятелю, то си зависи от човека.
    Ако е достатъчно развит и си е в нормално здравословно състояние, мисля, че някаде към 11 годишна възраст няма проблем да има вече сперма.
    При мен лично, доколкото си спомням ми дойде някаде на 11 години, ако не е било на 10 и нещо.
    Така, че може и да не те лъже, ако това се съмняваш.

Лек ден.

ами да може и да има ама количестфото е много малко
    Ako trqbva da obiq 4ovek 6te obiq vsi4ki, ako trqbva da svalq zvezda 6te svalq cqloto nebe, ako trqbva da otkradna cvete 6te otkradna cql boket, ako trqbva da vpe4atlq vsi4ki az vpe4etqlq samo teb!!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    На приятеля ми му е дошла спермата като е бил на 11-12...
    HardC0re and BDSM forever

Boje...s kakvo se zanimava dne6nata mladej :P hehe...no vse pak - tuka sa myjete s dumata za tova are

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Възможно е

Град
    пред компа
    добре може но все още ми е странно

аз в 4 почнаъ да си9 -равял но кгоа ми дойде и аз незнам... , но аз в 4 бях на 12, тръгнах от 8

Добре значи е нормално,защото аз съм на 11 години и кат лъсках видях една бяла капка...Нормално ли е за 11 годишно момче? Иначе мерси, помогнахте ми, така , казвате че е нормално, тъкаче няма за какво да се притеснявам щом съм видял малка капка сперма, благодаря предварително

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от XaxoXuxu
    Добре значи е нормално,защото аз съм на 11 години и кат лъсках видях една бяла капка...Нормално ли е за 11 годишно момче? Иначе мерси, помогнахте ми, така , казвате че е нормално, тъкаче няма за какво да се притеснявам щом съм видял малка капка сперма, благодаря предварително
    Съвсем е нормално вече да започва да ти "идва" спермата
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Ами по принцип на мене ми дойде като бях на 10 .. ма за да стане така се иска строга програма (по 4 5 пъти да праскаш на ден...) xD

Добре... 12...11...и 10 даже... кой ще каже че му е дошло на 9... иначе относно другите отговори напълно съгласен сам
    Няма полза от смисъл...

Възможно е,някои се развиват мноого по бързо от други!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    какво е сперма?
    то густо, то пусто

Напълно възможно !!! На мен лично 5 клас ми се появи :P
    скромността е за хора ,които нямат други качества

Напълно възможно е и аз почнах 5-ти клас, при някои пубертета започва по-рано...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Stara Zagora
    Много тъпа тема (поредната) да може аз на 11 съм пуснал демек от много рано лъсках
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си