- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма
Когато бях 5 клас(сега съм 6-ти) един от класа каза че е лъскал и че е пуснал сперма.Възможно ли е защото знам че след 14 е възможно,а той продължава да твърди че му се е случвало и че продължава да се случва
Зависи кога си почнал да мастурбираш демек от колко време риташ половата си система, за да почне да работи, което е напълно излишно а и може пичът просто да си измисля, за да се прави на интересен !!!!
Jedem das Seine!
абе всичко е възможно,ама има и вероятност да има сперма на 12...просто при него пубертетът е настъпил по-рано.
МОе и да има ма колкото по-късно толко по гот.Мое си ебе да си лъска без да се притесняв.
най вероятноПървоначално написано от Runnaway
е има разбира се..както казаха по горе просто побертета при него е настъпил по-ранотова е .
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
възможно е ...ако е по-развит от останалите
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Предполагам,че е като при момичетата.При нас зависи от това до колко е развит организма.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Приятелю, то си зависи от човека.
Ако е достатъчно развит и си е в нормално здравословно състояние, мисля, че някаде към 11 годишна възраст няма проблем да има вече сперма.
При мен лично, доколкото си спомням ми дойде някаде на 11 години, ако не е било на 10 и нещо.
Така, че може и да не те лъже, ако това се съмняваш.
Лек ден.
ами да може и да има ама количестфото е много малко
Ako trqbva da obiq 4ovek 6te obiq vsi4ki, ako trqbva da svalq zvezda 6te svalq cqloto nebe, ako trqbva da otkradna cvete 6te otkradna cql boket, ako trqbva da vpe4atlq vsi4ki az vpe4etqlq samo teb!!!
На приятеля ми му е дошла спермата като е бил на 11-12...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Boje...s kakvo se zanimava dne6nata mladej :P hehe...no vse pak - tuka sa myjete s dumata za tovaare
![]()
добре може но все още ми е странно
аз в 4 почнаъ да си9 -равял но кгоа ми дойде и аз незнам..., но аз в 4 бях на 12, тръгнах от 8
![]()
Добре значи е нормално,защото аз съм на 11 години и кат лъсках видях една бяла капка...Нормално ли е за 11 годишно момче? Иначе мерси, помогнахте ми, така , казвате че е нормално, тъкаче няма за какво да се притеснявам щом съм видял малка капка сперма, благодаря предварително
Ами по принцип на мене ми дойде като бях на 10 .. ма за да стане така се иска строга програма (по 4 5 пъти да праскаш на ден...) xD![]()
![]()
Добре... 12...11...и 10 даже... кой ще каже че му е дошло на 9...![]()
иначе относно другите отговори напълно съгласен сам
![]()
Няма полза от смисъл...
какво е сперма?
то густо, то пусто
Напълно възможно !!! На мен лично 5 клас ми се появи :P
скромността е за хора ,които нямат други качества
Напълно възможно е и аз почнах 5-ти клас, при някои пубертета започва по-рано...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Много тъпа тема (поредната) да може аз на 11 съм пусналдемек от много рано лъсках
![]()
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno