- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- -= Zashto Jenite Sa Protiv Grupov SEX ?! =-
Jenite Otkazvat Masoviq SeX...Daje sa tvurdo protiv! Kakva e pri4inata??
P.S
.: KAKVO VI STAVA?? KOLKOTO POVECHE - TOLKOz PO-DOBRE !!! :.![]()
.: Всеки може да опикае пода! Бьди мьж - Осери тавана !!! :.
polov sex????![]()
xaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
POLOV sex sq go zabelqzah![]()
Za i protiv poloviq SeX...
аХАхахАХа я обесни сега за този полов секс![]()
![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
olele che sum tupo ...imah predvid GrupovПървоначално написано от SheLLia
![]()
То е ясно че си имал предвид груповия.
Аз не съм против,но само при условие че ще сме 2 момичета и 1 момче.Но и за тва има да си помисля още дълго време.
Когато сме 2 момичета- НЕ! ...По-добре само за мене да си изхаби силите момчето![]()
Когато са 2 момчета - НЕ! ...Няма да падна до там,че да ме ебат двама....![]()
OMG ... matematicheski poglednato sha e po hubavo ^^ \Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
/
че защо да са против...аз не съм против...и бих го направила...може би...![]()
0899328543Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
bazikam se![]()
мдам ,съгласна !и аз така!Първоначално написано от sheherezada
2 т. от правилника. Бан на профил
izvineta za MALKATA mi pravopisna greshka pak![]()
![]()
s 2 lisiibki olel mama miq
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
ти и още 5-6 мъже аПървоначално написано от SeXyTo_f
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Az sum protiv po prostata prichina che kogato da kajem si s dvama partiora vnimanieto ti se razdvoqva. Ne mislq che bi se poluchil edin hubav sex. Kogato sa dvama dushi imash grijata samo za 1 i kato e samo edin edinstven shte mojesh da izpipvash vseki detail, a ne da se chudish na koi po napred da ugodish![]()
Az pyk bih kazala -vseki s predpochitaniqta si.. Moite sa 2-ma ot protivopolojniq pol i azzz![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
абе важното е да ви запълнят всички дупки
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
за мен сексът не е просто чукане,а начин да изразя любовта си към любимия човек...
т.е секса е между двама души, нещо много лично и интимно, не трябва да участват сто човека![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
of mom4eta stiga s tiq lesbiiki sprete da govorite gluposti 2 LESBIIKI NIKOGA NQMA DA SI LEGNAT S TEB ili s koeto i da e mom4e, prosto za6toto nqma da voup6te da se interesuvat 6toto si maj.Първоначално написано от CaSsPeR
A ina4e po temata, hm ami az sam momi4e i ne sam protiv, ta daje i sam probvala i ne mi trqbvalo mnogo vreme za da obmislq, 6toto to taka ako sa naglaseni ne6tata ne stava....
ina4e i za 2 momi4eta s edno mom4e sa6to sam za(i ot tova si imam ponqtie)
oba4e mom4eta izbiite si gi ot glavite lisbiikite- te ne haresvat maje.
I az izkam lezbiiki no nqma da mi se otvori parashuta...dobre che pone mechtite i fantaziite sa bezplatni \Първоначално написано от mravkata_z
/
правила съм го с двама мъже и беше върха просто.сега искам да опитам и с една девойка и един момък.имам доста предловения ама незнам.има време.животът е пред мене![]()
Взе ми думите от устата. И за мен сексът е само и единствено между двама души,сливане е на дух и тяло в 1,а не просто мушни тук-лизни там!Първоначално написано от miloto_girl-4e
2 vs 2 kво лошо има![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Няма нищо по-яко от половия секс![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Hey Prosto oburkahПървоначално написано от PleasureSeeker
![]()
... qvno sum si mislil za drugo kogat sum go pisal![]()
![]()
![]()