.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Da i go pratq li?

4564
    Guest

Da i go pratq li?

mina 1 godina ot kakto se zapoznahme ,dostatu4no vreme da namrazish ili da obiknesh nqkoi a mojebi i za dvete
    pomnq kakvo si kazah kogato te vidqh pomnq kak mariq bez da se poznavame i bez da mi e kazala neshto doide i mi kaza haresal si q nali a az otvurnah da tq mi kaza davai derzai te si nqma priqtel,zapurvi put po4uvstvah liubov ot pruv pogled i 4uvstvoto mi haresa,
    ne mi haresva tova 4e ve4e nemoga da go po4uvstvam no tova e dr. tema
    po kusno shtqhme da hodim nakafe no si ostanah s obishtanieto koeto mi dade
    posle se vliubi v dimityr a az napravih reshkata na razuma koito neslusha surceto i otidoh pri miroslava za koeto i sega se razkaivam
    kogato vsi4ko s miroslava prikliu4i imahme 1 izlizane da razhodim na krisito ku4eto .Pomnish li? az da togava za 1 4as 4uh ot tebe neshta koito nikoi do sega nemislih 4e moje da mi kaje za da zatvardi tova v koeto bqh obeden ,v koeto sum obeden v koeto shte buda obeden za vinagi .posledva razgovora v koito se kaza 4e ti trqa vr. da razmislish .I ti hubavo si mislish s kalin (no tova e dr. bolna zamen tema)
    doide nova godina bqhme zaedno (zashtoto krisito nau4i za nqkoi neshta koito vi se gotveha na dr. mqsto da praznuvate)
    togava izpih super malko i iskah da govorim a tit mi kaa samo prez sulzi : "NEZNAM" e i az nz ,nz mnogo neshta,noznam kakvo iskam.
    pomislih si trqa ti oshte malko vreme .imah planove na 13 fevruari az te pitah neshto :"ima li nqkoi" ti kaza"NE" pomolihte da se vidim na 14 a ti mi..nz... to... i kakvo stana ush nikoi nqmashe a sushtata ve4er tragna s *****.ne te sudq toi ima mnogo neshta koito az nqmam (nqmah).redi tova v skype iskah da otkriq otgovori na vaprosi koito me my4at i ti kakvo mi kaza"obi4ahte ?? az zashto nz.....nz si kakvo oshte ... iskashe da pla4a e sega pla4a ...." ,ako sega iskai 4eteiki tova se kysai ot rev nqma da me trognesh zashtoto edva li surceto ti shte e v pove4e muka ot koqto az imam v moeto ,imash ***** nezabravqi moje da idesh da se gushnesh i da se uteshish .
    nusetih koga mina liniqta ot nepoznati->poznati->priqteli->"nai dobri priqteli"->kato brat i sestra . ne i i puka zashtoto edin nai dobur priqtel 4uvstvash dr. za brat ne bi kazal ami "Neznam" tova ne e otogovor na nishto.Vposledniq tazgovor kaza Otvori nova stranica "Samo 4ovek bez surce bi mogul da go kaje" no ti ne si vinovna za nishto az sam se naigrah 4e mi trqa vr. za de se obedq v 4uvstvata si kum nqkoi .NISHTO PROSHTAVAM .
    doide bala pokanih vi da doidete pone za snimka da si imam spomen za vs kogato otsustvam ot bs a ti i dr. dori i nema UVAJIHTE ..PROSHTAVAM takuv sam dobur proshtavasht.nqkoga obi4ala li si istinski za da otvorish nova stranica.kazah ti az ne sam kato dr. az sam pove4e ot tqh ,no ti si prava radvai se na liubovta ti kym dr. pone edin trqa da e shtasliv ,4ovek koito ti se kara 4e si zakasnqla 15 min. dokato igrae bilqrd s priqteli.pone edno neshto ot men shti ostane za spomen.CIGARITE kogato zapalish cigara si spomnqi za men i tova koeto ti napisah sega.PLA4I pone shti znam 4e pone malko ti e pukalo zamen.
    hmm do predi meseci neiska hda se mahna ot tuk no sega go jelaq molqse kreshtq po cql den sam v u4ebnici za da se mahna ot tuk za da ne se vurna pove4e za da te zabravq da sam dale4e ot teb ot tova koet ose slu4i.interesno mi e kolko nagul 4ovek moje da ti kaje Az znam 4e nqkoi den shte doida pri teb i shti kaja 4e iskam da sum s teb ,no iskam da mi kajesh da se razkaram ...."
    kakuv 4ovek moje da go kaje ?nz i az
    DAVAI KUSAI SE NQMA ME TROGNESH AKO MI KAJESH 4E CELTA MI E BILA DA TE RAZPLA4A VUOBSHTE NQMA da ti kaja 4e sum iqn i nz si kakvo tozi put sam trezven

taka stignah do kraq v koito shti kaja 4e ti vgradi posledniq kamuk v moeto surce (toest i purviq)dostatu4no golqm za da mi zatrudni dishaneto
    dame kara da se mu4a da ne moga da spa s meseci.Kakto kazah molqse da e mahna
    horata sa kazali kogato iskash da zabravish nqkoi ignoriraigo kazal go e nqkoi koito nikoga ne e obi4al po na4ina po koito obi4ah az.
    taka pomnish li rojdeniq ti den podarih ti huski s roza "ne se li seti zashto" ako ne si se setila za kakvo e huskito s rozi4ka v ustata mnogo losho za teb .Moga ti kaja 4e e mujn a rozata v ustata i mili pogled govori pove4e ot kolkoto Surce s nadpis obi4am te
    kakto i da e
    ISKAM TOVA HASKI DA TI OSTANE ZA SPON OT 4OVEKA KOITO NAKARA DA SE 4UVSTVA ISTINSKI GLUPAK.az iskam da se mahna ot tuk za da ne si spomnqm za TEB da zabravq TEB za da moga da kaja sledvashtiq put kogato me vidish :",,,Celish pravo v centa no kakvo ot tova s tvoite liubovni streli..."
    na vsqka prikazka i idva kraq .nadqvam se sled kato moita prikazka v bs e kaum kraq si kraq da e shtasliv da sum dale4e ot tuk zabravil zlata veshtica omagiosala surcet.
    Shti kaja neshto znaesh kakuv bqh predi sega shti kaja kakuv sam dori da ti se stori naduto i proie az sum:"STILEN,4UVSTVEN,GOTIN,NABLIUDATELEN(to se vijda v tova koeto 4etesh sega),KONTAKTEN,NEOBIKNOVEN,OBI4ASHT ALKOHOLA V GOLQMO KOLI4ESTVO PODKREPEN I OT CIGARI ,STRAHOTEN,ESTESTVEN I MIL .
    tova sam az sled teb kam nego pribavi i edna golqma razvalina .iskam pliushenoto ku4e ako nesi go hvurlila na bokluka ve4e da go gledash v o4ite i da vijdash moite,da dokosvash rozata taka shte dokosvash surceto mi,a kogato pogalish ku4eto se edno dokosvash men.obeshtah da otvorq nova stranica no nemoga neshto mi pre4i ,znaesh li kakvo e surrceto mi,mojebi trqbva da go izkaram ot tqloto si da si presadq novo i po tozi na4in da q otvorq ,a dali si struva da se osakatq zaradi tova
    az mislq 4e ne .iska mi se da ti dam surcetosi za da se nau4ish da jiveesh dostooen jivot i za da sam navsqkude s teb (tozi put sam bez 4eren humor a seriozen)Obeshtah si neshto dnes i shte go izpulnq tai kato nemogada jiveq taka shte izgubq 4oveka na ime GALQ ot suznanieto si shte izgubq lika mu it surceto si i krai za men takuv 4ovek nqma da e imalo nqma da sam g ovijdal nqma da sam go 4uval a ako me pozdravi shte trqa da se zapoznaem no neshto shte mi govori ne ti trqa tozi 4ovek v jivota dokato toi ne ti kaje neshto pone na malko po stoinostno ot kultovoto :"NEZNAM" (to ve4e nqma stoinost v tvoqta usta)
    zabolq me kogato v denq sled koito mi kaza nqma se poqvi s 4ovek podraka,zabolq mi kogato mi kaza "OTVORI NOVA STRANICA" ,bolime kato nemoga da zatvorq stara stranica.boli me kogato te vijdam i znam 4e si s dr. a az sam obeshtal v 4ujdi vruzki da ne se mesq osven ako ne me pokani (vaprosniq 4ovek(ti) ) na razgovor v koito da kaje neshto pone na polovina stoinosto .
    No nali znaesh za vseki pazi zemqta onezi dvata kvadrata tishina.a az se nqdavam moite da ne gi dade na dr.
    Ne sam po sboguvaniqta no e vreme da kaja krai na vsi4ko krai na tova .Tova shte e krai ne samo v pismoto no i krai v jivota do momenta v koito ne mi se obadish ti ,zashtoto az ti nqmam ve4e nomera v telefona si ,sled kato prekarah ve4eri v misline i vuprosa "Kade si ?s koi si? Spasi me liubov varni mi q tuk! Prosti mi liubov neiskam dr. 1 na sveta e samo tq!" sega nemoga da prodaljavam taka.mislihsi 4e nikoga nqma da iskam da se mahna ot tuk no sam se lagal sega go iskam i ti kazvam sbogom do momenta v koito ti ne mi dadesh signal 4e sam bil neshto za teb ,4e sam neshto za teb (no ne s iztarkanoto nai-dobur priqtel) mislq si neshto kato istinska liubov ili liubov nqma ima obikvane
    v o4ite na dve vijdah vtoite ,no ne i teb .Za posledno iskam ti kaja Kogato palish cigara vijdash kak se purji surceto mi ,kogato vijdash huskito vijdai v nego men v negovite sini o4i moite .za da se otarvesh ot tova e lesno spirash da pushish i hvarlqsh huskito.Az pove4e nqma ti dam signal 4e sushtestvuvam do monenta v koito ti ne me poiskash.Tovae za teb a ne za kalin.Ako pusnesh sulza zna4i sam ozna4aval neshto za teb ako se natujish sushto akko nepo4uvstvash nishto radvam se zashtoto pone ediniq ne4uvstva nishto kum dr.
    E spokoino imash oteshitelna nagrada ako pusnesh sulza otivash pri ***** i toi te oteshava a za men horata sa izmislili kurpi4kite. SBOGOM ako mi nappishesh 4e si se skusala ot rev e vbezmisleno zashtoto nemojesh da me mineh po tova.Znaesh mi nomera az tvoq ne zabravih i kak se pishesh v skype .zabravqm te do momenta v koito ti nepoiskash da si spomnq za teb dano da ne e kusno togava za teb .hubava data na zapoznanstvo 06.06.05g. i hubava data na sbogom 06.06.06 .

Голям фен
    Не и го пращай или поне не цялото...... Защо искаш да разбере колко си наранен? Трябва ли да и показваш , че се е справила чудесно със смачкаването на сърцето ти? Междудругото мисля, че с новото си гадже тя е показала избора и чувствата си........... има ли смисъл да й покзаваш , че ревнуваш? Не се унижавай още по-малко пред нея. Дръж си на достойнството...... Горе главата, защото животът продължава и успех на изпитите

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мне,няма смисъл просто.Тя те е наранила много,тя ти е разбила сърцето на хиляди паренца и с тия думи ти просто ще й го докажеш.от една страна въобще тя ако има неква съвест и т.н.ще се поувства зле,от друга пък ще изглеждаш толкова слаб и уязвим пред нея...Какъв е смисъла да ровиш във стари рани...Било квото е било,нека миналото си остане там!Започни нов живот и се опитай да я изтриеш завинаги от сърцето си

i spored men ne trqbva da go prashtash..no ako vse pak ne ni poslushash i si reshil da i napishesh neshto napishi i neshto kusi4ko i smisleno neshto istinsko i surcerazdiratelno napishi i neshto kratko tova e prekaleno dulgo i ne sum sigorna 4e shte go pro4ete dokrai a i da go pro4ete burzo shte zabravi na4aloto hubavo e da i napishesh neshto kratko koeto shte zapomni za vinagi!!!! uspeh iskreno se nadqvam da se suberete

Фен
    Град
    Там някъде!
    Съгласна съм....нещо кратко и адски трогателно УСПЕХ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Напротив!!!Трябва да го пратиш определено.Аз лично прочетох цялото на един дъх и имам чувството,че знам за какво говориш.Струва ми се,че и аз съм го изпитвала.Искам да кажа,че ако съм на теб бих го пратила ,защото определено това ще я трогне или поне ще я разплаче.
    А ти,миличък бъди силен има и други момичета.Бъди щастлив!

Оправи си правописа преди да пращаш каквото и да било. Аз лично не гледам с добро око на писмо, пълно с правописни грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си