.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    bogggy
    Guest

голям проблем

имам голям проблем седях си на площадката пред нас и най-неочаквано разбрах че 2 от момичетата там ме харесват.Работата е там че аз харесвам много яко и двете и трагнах с едната но днеска другата говорила с най-добрия ми приятел и му казала че вечерта ревала за мен и и било много гадно.кажете какво да правя моля ви

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми ще бъдеш с тази,която харесваш повече!Не може да си сменяш решението всеки път когато някой плаче за теб или иска да е с теб!Просто се изясни сам със себе си.Никой освен теб не знае какво става в сърчицето ти и само ти може да си решиш.Но това че се колебаеш значи че не си съвсем уверен към това,което чувстваш към момичето с което ходиш.Премисли добре нещата и най-вече опознай повече момичетата преди да избереш която и да е било

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми ще бъдеш с тази,която харесваш повече!Не може да си сменяш решението всеки път когато някой плаче за теб или иска да е с теб!Просто се изясни сам със себе си.Никой освен теб не знае какво става в сърчицето ти и само ти може да си решиш.Но това че се колебаеш значи че не си съвсем уверен към това,което чувстваш към момичето с което ходиш.Премисли добре нещата и най-вече опознай повече момичетата преди да избереш която и да е било
    =D> =D>
    Любовта е по-силна от всичко

еми тръгни и с 2те така сички ще са доволни

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Повече от фен
    budi s tazi,koqto te kefi pove4e
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Един мой приятел си имаше гадже и същевременно ходеше и с братовчедката на гаджето му. Така всички бяха доволни

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ami spored men zaebi gi i dvete ina4e samo problemi shte si navle4esh i tormoz fani si nqkoq macka pri koqto nema takiva raboti s priqtelki i bla bla...aide uspeh

Колко си години

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Ami spored men zaebi gi i dvete ina4e samo problemi shte si navle4esh i tormoz fani si nqkoq macka pri koqto nema takiva raboti s priqtelki i bla bla...aide uspeh
    абсолютно правилно..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    budi s tazi,koqto te kefi pove4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си