.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: DRS?

Фен
    Град
    преместих се

DRS?

Значи аз съм мноо голяма фенка на DRS. Искам да знам харесват ли ви парчетата им? аз мно им се кефя , какво е вашето мнение?

Guest
    Цигани с циганска музика. Т'ва рагата е най-отвратителното нещо на света.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вазирай ве гей DRS са супер луди и рагата е супер як стил отколкото чалгата

Има песни които ми харесват, но ... аве преди докато си имаше нокаут беше по-д0бре. Нокаут си ме кефеха повече.
    Някак си не ме кефи тревоманията им.

Raggaskit II_rules
    Guest
    Супер са си DRS."Циганска музика"така ли?Абе мом4е и аз съм тъп ама си го пазя за себе си,не се изцепвай ама ходи си пусни Азис!
    Някои каза по-нагоре за тревоманията им.ОК, тва е така и мен тва не ми е присърце, но това не ти пре4и.Пич никой не е казал да взимаш житейска философия от песните им, просто се кефи на ритъма и колко яко тече римата.DRS и Нокаут са най-свежото и истинско нещо от бг хип хопа, което е имало някога.Нещо истинско и само за ценители.Супер талантливи са си момчетата, никой не може да върже така рими и то зарибяващи рими.Циганска билаа млаеееее, от всичката поп фолк помия по тая земя тоя точно за DRS намерил да се изцепи.Я който го кефи да се поздрави с Батенце от мое име) HAve fun!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми...сега им се радвам....разбиваме се с тях по ивенти.Старите им неща все още ме кефят мн...По-новите...ами някак си безлични са ми...в смисъл все още поддържат готени рими и ритми и флоу...Има нещо весело и нещо смислено в текстовете...но в същото време ми се губят,не ме грабват от веднъж...Бе има хора в българската музика,които много позитивно напредват но ДРС ще си останат класика...

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    emi kofqt me s qki par4eta se 4upqt 1 ot lubimite mi e Nokaut ft drs - vodq kurs pz all
    ..impossible...
    ...is nothing...

Град
    Велико Търново
    О ооо ''Водя курс'' е жестока наистина, също Raggaskit II,Батенце,Дай ми знак ама повече ме кафи един рефреш на тая , има го на клип.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    пък според мен рагата е ямайска чалга...
    Рагата се води чалга в Щатите.Така както за нас сръбското тук се води чалга(май щото от там крадат бг чалга звездите.)За Ямайците тя си е нормална музика родена там под влиянието на новите технологии другите стилове...А и все пак патуа си е диалект на английския.

Иначе клипа на Знак ми дай ме кефи мн заедно с неговия едит на песента с Гайдата[/b]

Еми кво да кажа...DRS+ са си класиката както каза Джамалска. А и нали те са най-известни и за мен вси4ко тръгна от Спенс и DRS и некфо такова си ги чувствам хаха. Абе глупости,просто музиката,която правят определено си е на ниво. А и на Нокаут абсолятно всички песни супер много ми харесват,една от любимите ми песни е на Нокаут и странното е,че не ми омръзват. Абе тва е...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    вазирай ве гей DRS са супер луди и рагата е супер як стил отколкото чалгата
    Според мен и двата стила са еднкаво отвратителни. Не обичам маймуни да ми се карат на главата. Listen to real music, listen to hardcore...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    abe chuvala sum edna tqhna pesen Fermata ama kogato sum na kef q slusham abe kefqt :}}
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    пък според мен рагата е ямайска чалга...
    и според мен =)
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не обичам маймуни да ми се карат на главата. Listen to real music, listen to hardcore...[/b]
    Е ти се изцепи...сещаш ли се че първото и второто изречение са 2те противоположности...Хах "Не обичам цитрусови плодове,за това ям портокали."

Guest
    Не разбрах точно какво имаш в предвид, но както и да е. Рагата е нещо отвратително за мен. Предпочитам олд скуул хип-хоп. 'Щото специално в рагата не чувам нищо друго освен МАКВАКАДАКАФАКАУКАМАКАДУК АВАКАДААКАОРСАТАКАВАКА. Ей така без спирка. Отврат. Пък и като се има в предвид, че пеят само за трева, растафари и джа, сиреч абсолютни ГЛУПОСТИ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си