.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    CrAzY_BoY
    Guest

Нацепени Цици?

Скоро ми се случи да изчукам перфектното гърлче, със страхотни цици. Ама наистина страхотни гърди, вервайте ми аз съм ценител на тези неща Не някви огромни, а точно съвършенни такива за които всеки мечтае

Ама забелязах, че са нацепени, т.е. кожата на гърдите е нацепена и има нещо като стрии. Не че е фатално, мен не ми пречи изобщо ама все пак да ви питам срещали ли сте такива, при тези с по-големичките цици ли се получава, от рязкия разтеж ли от какво

кажете сега момичета някоя от вас има ли такова нещо и от какво е - от това че са расли повечко и по бързо ли

и вие момчета споделете опита си случвало ли ви се е да сте с такива момичета и надарени ли бяха

Не знам дали може д ас еполучи от бързия растеж,най-вероятно може,но знам че с еполучава след раждане обикновено

Remember the nature people
    We who were persecuted
    And we shall rise again
    And we dance round, hand in hand
    We are at one with the tides of the land
    We are wild and we are free

Зюмбюла
    Guest
    Ox boje!Ama 4e ste glypavi... Tova se poly4ava kogato momi4eto e otslabnalo rqzko!! No su6to taka moje i da se poly4i pri rqzuk rastej!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Това е вследствие на бързия растеж и явно хем е бил бърз, хем са порастнали с много.Така се получава и след раждане, много хора имат такива след като са ходили на фитнес-мускулът расте бързо и много, кожата не и се цепи. Това са т.нар "стрии". Не се притеснявай аз лично съм го забелязвал при много мадами.

Супер фен

Re: Нацепени Цици?

Цитирай Първоначално написано от CrAzY_BoY
    Скоро ми се случи да изчукам перфектното гърлче, със страхотни цици. Ама наистина страхотни гърди, вервайте ми аз съм ценител на тези неща Не някви огромни, а точно съвършенни такива за които всеки мечтае

Ама забелязах, че са нацепени, т.е. кожата на гърдите е нацепена и има нещо като стрии. Не че е фатално, мен не ми пречи изобщо ама все пак да ви питам срещали ли сте такива, при тези с по-големичките цици ли се получава, от рязкия разтеж ли от какво

кажете сега момичета някоя от вас има ли такова нещо и от какво е - от това че са расли повечко и по бързо ли

и вие момчета споделете опита си случвало ли ви се е да сте с такива момичета и надарени ли бяха
    По надарените имат стрии често, но не ми прави впечатление. По принцип става от бърз растеж.

Супер фен
    Град
    sofia
    tva sa si ba6 strii...i se polu4ava ot rqsko napulnqvane i otslabvane

Мега фен
    Това са стрии. Нямат общо с големината на гърдите. Получават се от рязко напълняване, защото мастната тъкан се увеличава, а кожата няма време да я настигне и се нацепва.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Точно от бързия растеж е. Както някой спомена някой при раждане (е забременяване по-точно) или във фитнеса пръ бързото нарастване на мускулите. Но и ако наддадеш навсякъде (гъз, цици, кръст, корем, мрака) пак се нацепва тка и остават белези. За да не се получава така се маже с някви си глупости за да се овлажнява и омекотява кожата и да е по-податлива на разпъване.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това са стрии. Нямат общо с големината на гърдите. Получават се от рязко напълняване, защото мастната тъкан се увеличава, а кожата няма време да я настигне и се нацепва.
    Da, ama na gurdite sa se poqvili ot burziq rastej.
    Osven tova nai-mnogo strii se poqvqvat prez puberteta

Мега фен
    А гърдите са млечни жлези и мастна тъкан.

асде
    Guest
    А пък аз имам стрии по бедрата? От какво може да е? Момче съм и винаги съм си бил слаб, даже хърбав.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    ти пак момче с стрии по краката...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

nai veroqtno e zaradi burziq raztej...
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си