.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

elyssa
    Guest

Vrazka sex i priqtelski otnosheniq

Smqtate li za pravilno da si lqgash s nqkoi kam koito izpitvash chuvstva a otnosheniqta vi da sa chisto priqtelski.ti da iskash da si s tozi chovek a toi da ne znae kakvo iska

Да, защо не?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Оо да, айде да прецакаме приятелството за едно чукане. Едно е приятелство, друго е любов, трето е връзка само за секс. Един секс с приятел коренно ще промени нещата между вас

Повече от фен
    Град
    София

Re: Vrazka sex i priqtelski otnosheniq

Цитирай Първоначално написано от elyssa
    Smqtate li za pravilno da si lqgash s nqkoi kam koito izpitvash chuvstva a otnosheniqta vi da sa chisto priqtelski.ti da iskash da si s tozi chovek a toi da ne znae kakvo iska
    Факт .. и е нормално за един тинейджър да прави това .. както за момичетата, така и за момчетата !!!
    Jedem das Seine!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Оо да, айде да прецакаме приятелството за едно чукане. Едно е приятелство, друго е любов, трето е връзка само за секс. Един секс с приятел коренно ще промени нещата между вас
    браво косе съгласен см

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Имам същото мнение.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Да, защо не?
    Аха.

Мега фен
    Мъжете знаят какво искат, душичко. Не се подлъгвай. Лесно е да кажеш: "Аз...не знам дали искам връзка, но хайде да правя секс с теб от време на време" - това значи, че човекът не иска връзка.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мъжете знаят какво искат, душичко. Не се подлъгвай. Лесно е да кажеш: "Аз...не знам дали искам връзка, но хайде да правя секс с теб от време на време" - това значи, че човекът не иска връзка.
    Както винаги на място миличка!!! И аз съм на твоето мнение както обикновено
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Принципно няма лошо, къде му е незаконното ли или неправилното.
    Щом и двамата го искат, защо не ?
    Секса е удоволствие, не задължение.

Обаче аз ще си дам моето мнение по въпроса, като визирам моята ситуация.
    Имам си приятелка която ужасно много обичам, държа на нея и не бих правил секс с моя приятелка, която дори да обичам, с която имаме много общо и се разбираме прекрасно, защото знам, че това най-малкото ще е болезнено за моята приятелка.,
    когато нямам момиче до мен, тогава ще важи първото което написах, а дотогава( надявам се да няма край ) си пожелавам да продължа да бъда щастлив с моята Ивайла

Лек ден

Цитирай Първоначално написано от the^one
    Имам същото мнение.
    i az
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    az sam protiv sex-a bez vrazka no teb 6tom te vle4e ok... no otno6eniqta vi naistina 6te se promenqt zna4itelno
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си