- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vrazka sex i priqtelski otnosheniq
Smqtate li za pravilno da si lqgash s nqkoi kam koito izpitvash chuvstva a otnosheniqta vi da sa chisto priqtelski.ti da iskash da si s tozi chovek a toi da ne znae kakvo iska
Оо да, айде да прецакаме приятелството за едно чукане. Едно е приятелство, друго е любов, трето е връзка само за секс. Един секс с приятел коренно ще промени нещата между вас
Факт .. и е нормално за един тинейджър да прави това .. както за момичетата, така и за момчетата !!!Първоначално написано от elyssa
Jedem das Seine!
браво косе съгласен смПървоначално написано от aLakaZam
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Аха.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Мъжете знаят какво искат, душичко. Не се подлъгвай. Лесно е да кажеш: "Аз...не знам дали искам връзка, но хайде да правя секс с теб от време на време" - това значи, че човекът не иска връзка.
Както винаги на място миличка!!! И аз съм на твоето мнение както обикновеноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Принципно няма лошо, къде му е незаконното ли или неправилното.
Щом и двамата го искат, защо не ?
Секса е удоволствие, не задължение.
Обаче аз ще си дам моето мнение по въпроса, като визирам моята ситуация.
Имам си приятелка която ужасно много обичам, държа на нея и не бих правил секс с моя приятелка, която дори да обичам, с която имаме много общо и се разбираме прекрасно, защото знам, че това най-малкото ще е болезнено за моята приятелка.,
когато нямам момиче до мен, тогава ще важи първото което написах, а дотогава( надявам се да няма край) си пожелавам да продължа да бъда щастлив с моята Ивайла
Лек ден![]()
i azПървоначално написано от the^one
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
az sam protiv sex-a bez vrazka no teb 6tom te vle4e ok... no otno6eniqta vi naistina 6te se promenqt zna4itelno
Love you Kris !!!