- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ama tozi forum me ubiva!!!
Abre hora vie ludi li ste.. cheta az nqkvi temi.. horata se pritesnili dali e stanal gaf.. vie vednaga pochvate "emi sled 9 meseca shte si imash detence"
Ajde malko se stegnete mama mu stara...
I drugo mi napravi vpechatlenie
"praivhme go bez prezervativ" "mi kato ste go pravili .. bremenna si"
ajde stiga.. imam si priqtel ot 3 godini ... sex sys prezervativ ne sme pravili .. i da chukna na dyrvo ne sa stavali gafove..
Znachi ako nqkoj si znae rabotata.. kakyv e problema da ne se izpolzvat prezervativi..
Do takava stepen spichate kupona s takiva typi mneniq che nqma nakyde...
I postoqnnite typi syveti "pii hapche"
Alooo tova ne sa bonbonki wee...
Ama che glupavi deca ima tuk, de pone kato ne razbirate ne pishete.. ne e shega rabotata..
I ne si mislete che sex bez prezervativ vodi do 100% bremennost.. prosto e smeshno
Prosto svyrshvaneto da e otvyn i tova e..
Malee ma hora.. naprao me biete v krakata s tezii mneniq.. molq vi se opravete si modovete i adminite tuk.. pone da vkarat malko poriadyk...
това е вярно![]()
mi kat ne ti xaresva foruma ....i kato sa ti tolkova nepriqtni temite,i otgovorite na drygite xora mi nedei vliza ..... i to za tva si e forym za da se pita i nqkoi da pomogne s neobxodimiq suvet ! puk kat ne ti xaresva foruma nidei vliza!!!!!!!!!!!!!!!!!
Никой не е задължен да чете темите, ако не желае. На който не му допадат, просто не влиза и не чете.
Признавам, че има някои потребители и гости, които не дават адекватни мнения, но не може да се отрече, че има такива, които са в помощ.
Относно сексът без презерватив, това че на теб до сега ти няма нищо не е гаранция, че някое друго момиче няма да забременее. Ето защо повечето"пропагандираме" за секс с предпазни мерки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
проблемът тук е не, че всички дават тъпи мнения на тъпи теми,а това че ...Хем са го правили без презерватив,хем после започват"О може ли да съм бременна,какво да правя".Явно не всички са като теб да внимават и да знаят всичко.Ей за тва ме е яд, щото се правят на смели и правят секс без предпазни мерки, а после кой от кво го е страх...
Здравей, Aleandra! Моят въпрос е, след като това е така - защо не направите нещо(повече) да ограничите това явление? Огледай темите наоколо и ми кажи средно какво е съотношението офтопик/неадекватни мнения/лични нападки(etc.) - адекватни такива. Не говоря за полезни, задължително, защото не малка част от въпросите са строго индивидуални, но поне за такива, в които си личи, че авторът поне се е опитал да каже нещо по темата. Една от сновните причини това да е така е, че за да пишеш и дори пускаш теми(?!) тук регистрация не се изисква. Защо? Мислите, че някой би бил твърде притеснен да се регва, а да междувременно да има сериозен проблем ли? Аз не мисля така. Това ще важи максимум за 1% процент от случаите(образно казано), съдейки по това което чета в този раздел от известно време насам. Ок, но дали така не губите повече? В другия случай, поне "teen"-овете ще знаят, че има място където е твърде веротно да получат адекватна помощ. Докато сега просто влизат тук, за да се посмеят и погаврят за Ваша сметка. Не само за Ваша, де, но това няма как да се очаква, че може да спре някого. Като няма адекватни правила, за чието спазване да има сериозен контрол - ами виж цялата ни държава на какво заприлича. Е, в такъв случай не сте ли не мнение и Вие, че трябва да попромените нещо? А може би в момента вече работите по въпроса, а просто ние все още не го знаем?Първоначално написано от Aleandra
Очаквам отговор на въпросите си, какъвто и да било, след като ги прочетеш! С уважение - Антон Б.
P.S.: Ето нагледен пример какво имам предвид: - teenproblem - net/f/viewtopic.php?t=96285&postdays=0&postorder=asc&sta rt=30
Първоначално написано от ehh
prava si.. =D>
За света може да си един, но за някого ти си света!
здравейПървоначално написано от ГостЪТ
та значи гледам не са ти дали отговор и ще се пробвом аз да ти го дам...та значи и аз съм на мнението че достъпът да форума трябва да бъде ограничен т.е. да бъде забранено на гости да пишат..и си прав че именно те правят повечето теми-ебавки...но идеята на форума е че когато някой има проблем и би искал да намери решение пише тук анонимно...че кой тук би се регвал само защото иска да намери отговор на проблем или пък после целия форум да му се подиграва....схващаш ли идеята...а това че някои злоупотребяват с това е друг въпрос и трябва да се вземат някакви мерки![]()
идеата е че няма идеа![]()
![]()
![]()
![]()
tova 4e izprazvaneto e navun ne zna4i 4e jenata ne moje da zabremenee muja otdelq semenna te4nost i predi svur6vaneto.. a po temata spored men trqq da se izpolzvat predpazni sredstva, no vseki si ima mnenie i svobodno go izkazva, suglasna sum 4e ima mnogo prostotii i ebavki no tova moje da se ograni4i, samo deto ne zavisi ot prostite potrebiteli..
Първоначално написано от ГостЪТ
ГОСТИТЕ не могат да се забранят, защото има много неща, за които хората се срамуват да си кажат открито. Предполагам, че не малко от регистрираните потребители са пускали теми като Гости, защото им е неудобно - нормално е. Флууд и офтопик има навсякъде! За това има хора, които да го контролират - когато някое от правилата се наруши, те си вършат работата. А това, дали някоя тема е ебавка може само да се предположи....не мисля, че нападката ти е уместна, защото в крайна сметка това място е за помощ и за фън - и 2те неща са на лице, а "бъгове в матрицата" винаги ще има и не само тук ми навсякъде - това не идва от Гостите, ами от човешкия манталитет![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Като надуеш корема друга песен ще запееш. Имам една приятелка и тя така мелеше ама са си гледа детето на 19 хахаха.Първоначално написано от ehh
Здравей. Темата за забраната гостите да пишат е дискутирана не веднъж. Голяма част от потребителите са пускали теми анонимно, тъй като търсят съвет за прекалено личен проблем. Дори и да сме под някакъв ник и тук всеки е изградил някаква представа за себе си в другите потребители. Пределно ясно ни е, че не всички теми са истински и се опитваме да ги органичим и сведем до минимум. Всички модератори и администратори се стараем да вършим максимално добре работата си. Но все пак и ние имаме личен живот и не може да прекарваме целия ден във форума.Първоначално написано от ГостЪТ
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
бременна си.
procheti malko knijki posle se izqvqvaj kato kompetentna vyv forumaПървоначално написано от your_fantasy
Digital: mnogo umno ...
eto tipichen primer za mnenie, koeto vyobshte ne e na miastoto si...
Mislia che dali anonimno.. dali zad nqkv nick horata otnovo nqma da mogat da te poznaqt koj si ...
Po-dobre e da se ogranichat mneniqta.. da ne moje da se pishe ot neregistrirani useri.. prosto hem adminite i modovete shte imat po malka rabota.. hem tuk shte e po kotroliruemo i po-podredeno...
Da ima prilichni zaglavia... prilichni mneniq.. ako shte se reshavat problemi ... neka byde kato horata...
ako pyk tolko nqma koj da se zanimava.. az moga da otdeliam po 1 chas na den za toq forum .. no pone da prilicha na neshto ebati ...
A decata na po 12 godini ... koito smqtat che imat mnogo opit veche v sexa... ej.. udarete si klaviaturite ot glavite i si sednete na zadnika...
ахъмDigital: mnogo umno ...
eto tipichen primer za mnenie, koeto vyobshte ne e na miastoto si...
[i]Добре в такъв случай ще задам въпроса си така - а Вие доволни ли сте от резултатът? Във форуми съм писал, дори съм модерирал един за известно време. Тоест това за представата - наясно съм. Мнението ми относно това е без значение. Все пак, трудно можеш да ограничиш някой да си регне повече от един ник, който да служи "специално за по-...лични въпроси". Аз дори съм убеден, че и тук има потребители, които са така в момента. Това, мисля, би било доста добро решение на проблема и всеки би се досетил за него. Имам предвид - ако някой е решил да попита нещо, особено пък, ако е наистина важно за него - дори и при задължителна регистрация ще го направи. Нима не е така? Същото принципно важи и за това, ако някой е решил да се е*ава с някого/нещо - така, обаче ще бъде много по-лесно да ги ограничите тези неща, нали? Аз не поставям под въпрос твоето старание или на екипът като цяло, защото нямам идея дори от колко души се състои той. Стремя се да уважавам труда Ви(може би защото съм бил и "от другата страна", но не само) и да генерирам колкото се може по-малко офтопик. Но ще те попитам - Вие самите доволни ли сте от крайният резултат? В зависимост от отговора ти, ще преценя дали в следващото си мнение тук да си послужа и с един-два конкретни примера или не. Ако приема, че не сте доволни - добре тогава какво? Това не довежда ли до логичният извод, че са необходими промени. Вероятно Ви трябват и повече хора, това е общ проблем за повечето форуми, но мисля това далеч не е най-сериозният Ви проблем, нали? Ще ми бъде приятно, ако по въпросите изразиш и личната си позиция, която надали винаги съвпада с тази на екипа.Първоначално написано от Aleandra
П.С.: Защо писането на кирилица не е задължително?[i]
П.С.(2): До останалите отговорили - нямам време в момента много и затова ще пропусна да кажа по нещо на всеки цитирал ме. Е, то, на повечето вече съм отговорил.
Ще се обърна само към fulldelight. Аз никого не съм нападал лично и не бих си позволил такова нещо, най-малкото защото не е в стила ми. Прочети още веднъж, ако е необходимо. Да флууд и офтопик може и да има навсякъде, но тук има повече от "средното ниво", така да се изразя. Поне според мен - иначе нямаше да пиша. Аз за този форум познай как и в каква връзка научих преди време? Е, това добре ли е? Хайде да не почваме толкова общо за "Матрицата", човешкия манталитет, etc. ! Това за мен е чесане на езици. Изразил съм личното си мнение и ако то не съвпада с твоето - свободен си да го опровергаеш. Защо ли си мисля, обаче, че поне за момента аз мога да дам доста повече примери да подкрепя своето....
To4no takiva xora kato avtorkata zaslujavat nai seriozni problemi NI6TO NE I POJELAVAM!!!!!!
Emi da suvet pii xap4e...imenno......xorata se pritesnqvam mislqt za sebe si i se straxuvat za gafove...mislq 4e e normalno![]()
Ot druga strana sum i suglasna s tova 4e se paradira s mneniqta i se nadqvam tova da e bilo istinskoto poslanie na posta a ne praete si sex kakto s koito i kogato si iskate i da ne vi puka 4e si susipvate jivota![]()
Пфф,кой ги кара но по 12-13години да правят свирки и да забременяват?!?Ние тук не мисля,че сме задължени да отговаряме,разбира се,ако е за нещо серозно(макар че и там има изцепки) винаги готоф картоф!Ама на тъпи и безмислени теми или на такива,който просто са решили да си направят "ташак" понеже мама и тате се скарали,ще ги скъсаМеЕЕее!!!![]()
Prosto foruma e zadrasten ottakiva temi i vinagi moje da se natisne tarsene i 6te izlqzat adski mn temi koito 6te pomojnat.
абе, колкото повече думички пишете, смятате ли, че ви се увеличава умствения багаж???
и повечето простотии в този форум са мое дело и на още 2ма 3ма активни простаци!
БЛАГОДАРЯ ЗА ОВАЦИИТЕ![]()
Много писане и в крайна сметка нищо смислено не каза на това викам аз безмислен пост, дори да беше напсувал щяхме да ти обърнем внимание и щяхме да се замислим защо напсуваПървоначално написано от ГостЪТ
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз лично не виждам нищо лошо да се агитира младото поколение да използва презервативиПървоначално написано от ehh
Както всички запознати знаем,че те не само предпазват от бременност ами и от някои венерически болрсти което според мен е и по важното им предназначение!
Все пак срещу СПИН още няма хапче, както е постинор или ескапел за бременност!
И аз съм на мнение че дори взимането на такива хапчета е вредно и може да увреди плода за напредНо да казваш че презерватива е глупост и то само предпазваща от бременост, само по себе си води до това, че сексуалната ти култура е много малка и аз лично ако бях гаджето ти което те клати бих се притеснил, че не би направила адекватна постъпка при евентуална бременост
![]()
Що се отнася до това човек да е на 100% сигурен приятелката му да не е бременна нека взима хапчета за гаджето
Въпреки че тази практика не ми е позната само веднъж се е налагало да купувам постинор за момиче и то беше понеже презерватива се беше скъсал.
Иначе и на мен ми се е случвало да го правя без капут и винаги си свършвам някъде навън и далече от опасната зона...
Не е сигурно, на един приятел му се беше случило да забременее приятелката си без да свършва в нея!!!
Просто внимавайте!!!
По-добре бременна и бъдещ живот от колкото спин и цял живот страдание =D>
Голям размер на картинката! /machoka/
1) Леко закъсня да коментираш този пост - има и следващ. Както и да е. Мога да те напсувам, ако това ще ти помогне(някой хора само така разбират, съгласен)? Аз псувам, когато съм крайно ядосан и афектиран само, избягвам да го правя виртуално. Достатъчно ясно съм се изразил, мисля - поне достатъчно ясно за този, към когото е адресиран!Първоначално написано от love_girls
2) На колко години си?![]()