- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уж.. знам...пък не знам...химен...що е то?
Мда е аз в една тема спорих, спорих, ама то всеки си знае своето. Хименът покрива входа на влагалището => точно на входа на влагалището е. Не е навътре. Но хименът има един отвор, където преспокойно можеш да си вкараш пръст. При някои случаи и два. Така.. но това не значи, че тя не е девствена! Хименът е ципа, която частично покрива отвора, а не целия отвор. Тоест хименът не е тапа. През този отвор изтича менструалната кръв при мензес, изтичат и вагиналните секрети. Иначе момичето нямаше да се овлажнява и нямаше да има менструация. А и няма как да е на 7-8 см дълбочина, защото понякога влагалището се стеснява и скъсява, при определени пози на тялото, и с пръст можете да докоснете преспокойно шийката на матката. Та по тази логика шийката на матката щеше да разкъса девствената ципа.![]()
Та това "отваряне" както вие казвате е много абстрактно понятие. За мен "отворена" означава, че момичето е правило секс. Целостта на девствената ципа няма значение. Някои жени се раждат без химен дори. Други са много тесни. Трети по-широчки. Различни сме. Просто при някои момичета хименът е много еластичен, при други е по-месест, затова някои изпитват голяма болка, кървят и т.н., а други изобщо не ги боли, няма кръв нищо... Девствената ципа, съм чувала, че можела да се разкъса частично при по-тежко падане, катастрофа (но на дали е възможно, както и да е). Та даже и картинка на хименът от атлас на Синелников мога д ти пратя, ако дадеш мейл. Та това е, надявам се да съм ти разяснила всичко.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()