.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Cvetq

Guest

Cvetq

Re6il sym da priznaq 4uvstvata si na edno momi4e (vliuben sym v neq) i iskam da i podarq cvetq - kakvi i kolko na broi trqbva da sa ?

Голям фен
    Град
    sofia
    кадърно направен кръгъл букет от 21 червени рози с едра чашка би трябвало да свърши работа например... много зависи от самата мацка

Guest
    Imam predvid ne6to po-skromno ... ot roda na 5 leva, primerno

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми зависи какви цветя харесва момичето.Но според мен червените рози винаги вършат работа,защото по някакъв начин говорят за романтика,страст,любов Колкото до броя....не мисля е е от особено знаение.Важно е това какво ще й кажеш,цвятята ще са само декор на думите ти.Във всеки слуай гледай да са нечетно число

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    зависи сега ако ти е добра позната може и да я свалиш по мн як начин и то не със скъпи цветя. аз лично обожавам лалетата и един букет от 15 17 лалета би ме разтопил.. пък и не са скъпи.. обаче им мина сезона така че си потарси някое сезонно цвете.. трендафил например.. набери си малко повече и отиди при нея ще бъдеш мн сладък и няма начин да се провалиш
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Guest
    Готини букети за 10 лв има отинаш взимаш даваш казваш и квото стане мухахахах бъди лош.

Мега фен
    Град
    София
    Според мен и една роза ще свърши работа. Розата е към 2лева с останалите три ще измислиш още нещо

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Според мен и една роза ще свърши работа. Розата е към 2лева с останалите три ще измислиш още нещо
    напълно съм сагласна.мисля че това ще е напално достатачно.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    кадърно направен кръгъл букет от 21 червени рози с едра чашка би трябвало да свърши работа например... много зависи от самата мацка
    той да не е Рокфелер

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми зависи какви цветя харесва момичето.Но според мен червените рози винаги вършат работа,защото по някакъв начин говорят за романтика,страст,любов Колкото до броя....не мисля е е от особено знаение.Важно е това какво ще й кажеш,цвятята ще са само декор на думите ти.Във всеки слуай гледай да са нечетно число
    a taka! 4erveni rozi!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    една роза е мноу по добре от колкото 21 а па и мноу по романти4но е според мен!!!!

п.п. той верно да не ги бере тея пари по дърветата??????
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Супер фен
    Просто иди у купи една роза,не връзвай панделки и разни глупости по нея..нека бъде естествена като любовта ти към въпросното момиче..гледай да е кърваво червена роза те са много красиви и не са скъпи..пък натам си знаеш предполагам Успех!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Просто иди у купи една роза,не връзвай панделки и разни глупости по нея..нека бъде естествена като любовта ти към въпросното момиче..гледай да е кърваво червена роза те са много красиви и не са скъпи..пък натам си знаеш предполагам Успех!
    а ако не знае6 направо не си хар4ите за роза 6тото като здуха6 по средата на изре4ението 6те бъде СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си