.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: zaribqvka

Guest

zaribqvka

ne sum mnoo mnoo na ti s tiq raboti i zatova re6ih da pitam tuka.Ta mom4eta kvo pravite pri zaribqvkata na edno momi4e?kak da q nakaram da i e interesno s mene?nz daje kak da se durja s neq(mnoo sum zle znam ) i mnogo 6te sum vi blagodaren ako mi dadete podhodq6ti suveti

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ха нищо,че съм момиче ще си позволя нахалството да изкажа мнение по въпроса Значи,като начало бъди мил,нежен,забавен и т.н.Например ако излизате някъде заведи я на някое приятно местенце,където да сте си двамата,да е тихо и спокойно,това би се харесало на момичето,и най-важното бъди себе си,не се вцепенявай и тем подобни,момичетата усещаме кога момчето е спокойно и така и ние се чувстваме комфортно...А сега момчетата да си казват технологиите за зарибяване..дано съм помогнала малко поне.Успех!!!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    ne sum kazal 4e samo mom4eta moje da se izkazvat po vuprosa!!!vseki koito moje da pomogne - da pi6e

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Ха нищо,че съм момиче ще си позволя нахалството да изкажа мнение по въпроса Значи,като начало бъди мил,нежен,забавен и т.н.Например ако излизате някъде заведи я на някое приятно местенце,където да сте си двамата,да е тихо и спокойно,това би се харесало на момичето,и най-важното бъди себе си,не се вцепенявай и тем подобни,момичетата усещаме кога момчето е спокойно и така и ние се чувстваме комфортно...А сега момчетата да си казват технологиите за зарибяване..дано съм помогнала малко поне.Успех!!!
    suglasna sum s teb

Фен
    Град
    Мии след като не е забранено и за момичетата да се изказваме по тая тема,надявам се,съм била полезна
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    I neshto da dobavq kym neinoto pylno izkazvane ot sobstven opit koeto nikoga ne mi e bilo priqtno kogato izlqza s nqkoe mom4e: gledai vinagi da ima tema na razgovor, postarai se da ne izglejda6 oteg4en ili da zqpa6 na nqkyde dokato tq ti govori mn mrazq da ne me gleda nqkoi v o4ite dokato mu prikazvam i iztyrsi nqkoi sladyk i kli6iran kompliment zvu4at super gotino i neprinudeno
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Guest
    Мии след като не е забранено и за момичетата да се изказваме по тая тема,надявам се,съм била полезна
    xaxaxa mi to daje vie 6te ste mi po polezni-da znam kak to4no momi4etata obi4at da budqt zaribqvani

ne 4e sam mn opiten ama nai vajnoto e da ne stoi6 s navedena glava pred neq i da munka6 ami da si sys samo4uvstvie i ot vreme na vreme da puska6 nqkoi laf

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Фен
    Град
    Хаха ми възползвай се...давай питай ако има още нещо,няа нищо срамно ще помогнем(поне аз)

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от DuraceLL
    ne 4e sam mn opiten ama nai vajnoto e da ne stoi6 s navedena glava pred neq i da munka6 ami da si sys samo4uvstvie i ot vreme na vreme da puska6 nqkoi laf
    Мда,много си прав!!!

Опитай се да създадеш приятна обстановка... опитай да я разсмиваш, колкото се може повече. Не случайно когато зададеш въпроса: Какво търсите в момчето?, или нещо от сорта, повечето казват - Ами, да е забавен. Отпусни се, не се прави на някой, който не си БЪДИ ЕСТЕСТВЕН! Това според мен е най-важното...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    То ако не ти идва отвътре

ATAKABG
    Guest
    дръж се мило,но без да прекаляваш. Бъди забавен,същевременно се дръж на ниво и се постарай да и покажеш,че я харесваш. Успех!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ами то си зависи и от момичето с което си.. някой мацки са по романтични и обичат комплиментите, други пък си падат по лошите момчета и грубото отношение (баси момичетата) но най - сладко и готино се чувствам с момче, когато ме гледа в очите с някакъв сладък поглед и примигва, имам усещането че се разтапям
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    ами то си зависи и от момичето с което си.. някой мацки са по романтични и обичат комплиментите, други пък си падат по лошите момчета и грубото отношение (баси момичетата) но най - сладко и готино се чувствам с момче, когато ме гледа в очите с някакъв сладък поглед и примигва, имам усещането че се разтапям
    това с погледа и аз го обожавам
    А иначе просто се усмихвай и бъди естествен.Ако ние ти кажем как да се държиш просто няма да си ТИ!

Мега фен
    Няма как да я накараш да И е интересно. Нито с място, нито с вицове. Хората са интересни.

Супер фен
    Град
    София
    Аз мога да ти кажа примерно на мен какво ми прави впечатление...най-важно е да не показваш,че се притесняваш,усмихвай се непрекъснато както и гледай момичето в очите,много е важен този контакт поне при мен....търси и показвай близост...ще видиш по реакцията на момичето дали си се справил със зарибявката...използвай също чувството си за хумор и все пак недей да прекаляваш с приказките...изслушвай внимателно когато момичето ти говори...питай я с какво се занимава,какво обича да прави...и тука някой момчета прибягват и до лъжата и казват "еееее вярно ли и аз така"..... Но е простено

А и още едно съветче от моя страна...не прекалявай с "колко си красива,ти си най-красивото момиче,което съм виждал.."...тия изтъркани лафове все повече и почвече имат обратното действие....уж да свалиш мацката,а то....аз лично мразя такива изтъркани изцепки...комплименти-ОК...ама не от тоя тип

Мега фен
    А защо да не показва, че се притеснява, след като се притеснява? От една страна, е сладко. И не трябва да се прави на такъв, какъвто не е.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А защо да не показва, че се притеснява, след като се притеснява? От една страна, е сладко. И не трябва да се прави на такъв, какъвто не е.
    Ех ,винаги ми намираш грешките Добре де...ама попринцип по-уверените хора се приемат по-лесно...особено ако и момичето,с което е излезнал е по-притеснително накрая се оказва "дай да помълчим на друга тема"

Мега фен
    Всеки е минал през мълчалив период. Другият вариант е по-лош - само единият да говори. Била съм говорещия и е тъпо.

Супер фен
    Град
    София
    Е,да разбира се...точно за това казах да не стане така,че само той да говори и да не изслушва момичето,защото става тъпо и накрая девойката ще гледа тавана,пода,часовника,ще се прозява и той ще се пита "къде сбърках"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    I neshto da dobavq kym neinoto pylno izkazvane ot sobstven opit koeto nikoga ne mi e bilo priqtno kogato izlqza s nqkoe mom4e: gledai vinagi da ima tema na razgovor, postarai se da ne izglejda6 oteg4en ili da zqpa6 na nqkyde dokato tq ti govori mn mrazq da ne me gleda nqkoi v o4ite dokato mu prikazvam i iztyrsi nqkoi sladyk i kli6iran kompliment zvu4at super gotino i neprinudeno
    и аз съм на тва мнение и няма др кво да допълня
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си