- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- среща...
Вчера имах среща с едно момче.. запознахме се в автобуса към Несебър...... разменихме си телефоните и така.. и снощи като се видяхме той ме попита дали правя така с всички момчета които си харесам.. тоест бързо и решително отивам и ги заприказвам. По принцип не съм такава, той е първото момче с което съм толкова спонтанна... като се поопознахме малко разбрах че той е боксьорче че има проблеми с бившата си... изключвали са го от училище.. абе все такива странни нещаобаче все пак го харесах държеше се много мило усмихваше се сладко.. приказвахме си добре... НО ЗащО не ме целуНа
или очаквам твърде много от него за първа среща? А да му се обадя ли.. или да изчакам два три дни той да ме потърси?
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Мм явно защото не е искал да избързва и да те целува още на първата среща.Може би пък е бил нараняван преди и не харесва толкова да забързвате взаимотношенията си.Но не мисля че е постъпил НЕнормално!Изчакай го 2-3-4 дни,ако не се обади той,обади му се ти![]()
ако той не ми се обади.. това не значи ли, че не иска да се видим пак? и ако му се обадя аз.. няма ли да изглеждам малко наивна пред него![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
1. Това за целувката.....очакваш твърде мнго от първа среща.
2. Изчакай - имай малко самочувствие, неа той ти се обади
Първоначално написано от santRi
Ммм едва ли значи че не иска да се видите.Ако му беше безразлична нямаше да си размените телефоните,нямаше да се държи толкова мило с теб,нямаше да ти разкаже за проблемите които има с бившата.Не мисля,че има откакво да се безпокоиш.Изчакай малко,пък ако не се обади направи първата крачка.Защо д аизглеждаш наивна?Няма нищо лошо в тва да проявяваш интерес към някого![]()
аххдано и тои да мисли така..
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Леле, момиче, целувка на първата среща! Недей така, дори да поиска да те целуне, не трябва да му позволяваш толкова рано, щото олекваш, мила. Не му се обаждай поне една седмица. Ако ти звънне, хубаво, ако не, звънни му ти, но ако ти откаже, не му се обаждай повече. Аз ли съм задръстена, но все си мисля, че момчето трябва да е действащата страна...
хах имаме много различно мислене с вас..хубаво е да чуеш как изглеждат нещата през други погледи :P
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Я обясни кое е различното :) Ти какво мислиш, ние какво казваме ;)Първоначално написано от santRi
ми аз смятах да не му се обадя ако той не ми се обади... но не знам все пак сега е лято има супер много момичета за него и момчета за мен.. и ако не ми се обади според мен ще е само защото не иска.. просто не виждам друга алтернатива![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
На мен пък ми се е случвало да не се обадя на някой, щото просто все съм отлагала (от срам ли, не знамПървоначално написано от santRi
) и накрая ми се е виждало прекалено късно да му звъня (или на приятелка също, няма значение) и т.н. Сигурна съм, че има и други обяснения, та ако го харесваш, нищо не ти пречи да опиташ.
Определено!Пък и ако той ти се обади значи те харесва!Първоначално написано от ^Santra^
EI MACKA NE O4AKVAI NIE MOM4ETATA DA SE NAHVERLQME NA VSQKO MOMI4E KOETO NI POISKA TELEFONA
A INQMA NI6TO LO6O DA MU SE OBADI6 ""PROSTO PRIQTELSKI""
mr_killer много яко го казане се бях замисляла за това
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ако е Несебърлияяя.....аз вече бягам от тях колкото ми крака държат...ама все пак това го казва опитът ми с тях...дори да му звъннеш-излезте,поговорете се,опознайте се...то ще си проличи дали има смисъл...а аз с несебърлии повече НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
Абе мила не е ли о6те рано на парвата сре6та да те целуне?според мен из4акаи тои да ти се обади![]()
бре бре бре 4е сте специалнииииии ами ако той си мисли 4е не му се обажда6 6тото ве4е не си пада6 по него....? ако ти харесва достатъ4но напрао грабвай телефона и по4вай да върти6 номераПървоначално написано от __KoGaTo SuMnE__
ахх не е несебърлия (не че имам нещо против тях)
ми той вече четвърти ден не ми се е обадил... нека поне да мине седмица.. ама той какъвто е симпатяга ще го заговори някое друго момиче.. ех лято лято...![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
искам да Ви се похваля. вече сме заедно с това момче и всичко върви мн добре... добре че не избарзахме
![]()
![]()
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ееее браво мацка....айде успех във взаимоотношенията![]()
Az sam mom4e i znam na kakvo vseki ot nas bi se zaradval..spored men trqbva da mu se obadi6 kato sadq po napisanoto toi sa6to ne e ostanal bezrazli4en taka 4e obadi mu se i uspeh
Първоначално написано от santRi
Какви бяха телефоните ? неговия Нокия ли беше? хаххах
ебавам се
![]()
По-хубаво му звънни питай го кога е свободен , искате ли да се видите.
Като се видите прегърни го , умилвай му се и той ще се привърже към тебе и все ще се целунете![]()