.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Gost666
    Guest

Един въпрос към момичетата.

Здравейте.Нов съм във форума и незнам дали няма такава тема,но все пак искам да попитам.Проблем ли е ако момчето е малко дебело.Не някакъв дебелак ами да има малък корем.Сещате се,да не е с перфектно тяло...Благодаря за помощта.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи-ако момичето търси гадже за кратка авантюра обикновено си избира гадже с добра визия.Но ако става въпрос за сериозна връзка,чувства,любов...тога а едно малко коремче не еникакъв проблем,защото щом си избрал да си с този човек нещо ти е направило впеатление, откроил се е на фона на останалите и е успял да се добере до сърчицето ти.А когато някой успее да проникне там едва ли ще ти гледа само тялото.Така че няма от какво да се притесняваш

Gost6666
    Guest
    Аз още не съм я поканил на среща,но искам дълготрайна връзка защото наистина я обичам.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми тогава я покани!Не позволявай на някакво малко коремче да ти прави проблеми.Ако момичето не е повърхностно(едва ли е такава,след като казваш че я обичаш),значи за нея ще има значение какво се крие в душата ти,а не под тениската ти!Пак повтарям едва ли ще е проблем.Но ако искаш да повишиш малко самочувтвието опитай се да намериш малко време и да потренираш нещо.така ще си уверен във себе си и действията си.Успех с мацката и дано нещата се получат

Guest
    Благодаря много.Вдъхна ми доста увереност Тя определено не е повърхностна.Ще я поканя на среща,само да свършим училище.

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    зависи от вкуса на момичето кум което имаш аспирации... аз лично супер много се кефя на леко пълнички момченца, намирам ги за сладки, пухкави и мн си играя с тях
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

GABITO22
    Guest

MMMMMMMMMM

az moga da kaja 4e opredeleno mom4e s gotina figura-muskuli moje da mi lepne za o4ite.moeto gadje e golqmo bonbon4e celia e v muskoli qde kato prase ama vsqka sabota sme vav fitnesa s nego.a ako onova momi4e razbere naistina kakvo 4uvstva6 kam neq nqma da ima problem \/ USPEH

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами всичко зависи от момичето.на някой момичета не им пука как изглежда но не всички са такива.аз лично не мисля чя ваншния вид е толкова важен.ако има чувства не ми пука какав е дори и да е най грозния и най дебелия.все пак има ли любов всичко друго е на заден план
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен
    Обикновено тези, по които си падам, изобщо не се инетресуват от фитнес и диети, така че е по-добре пич, който обича биричка, отколкото някой, който не пие еди какво си, не яде еди какво си.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обикновено тези, по които си падам, изобщо не се инетресуват от фитнес и диети, така че е по-добре пич, който обича биричка, отколкото някой, който не пие еди какво си, не яде еди какво си.
    =D>

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    еми аз по4ти всеки ден пия бира...преди даскало....след даскало........ве4ер......сутрин. .....на купон4е.....без при4ина.........и ям като разпран..........ама ко да ви кажа нямам грам тлъстинка по мене!!!!!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    ами всичко зависи от момичето.на някой момичета не им пука как изглежда но не всички са такива.аз лично не мисля чя ваншния вид е толкова важен.ако има чувства не ми пука какав е дори и да е най грозния и най дебелия.все пак има ли любов всичко друго е на заден план
    Аз не съм най-грозния или най-дебелият. Или поне така мисля И все пак сега отслабвам и вече коремчето ми почти изчезва,но просто много я обичам и ще се побъркам ако скоро не излезем.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    просто много я обичам
    Samo tova e dostatychno, za da q pokanish na sreshta. I neq samo tova shte q interesuva, ako i tq te iska.

dam zavisi ot momi4eto,no az mislq 4e nqma da e nikakyv problema malkoto ti korem4e.v momenta izlizam s mom4e,koeto sy6to ima malko korem4e,no na men ne mi puka tova 6toto si go obi4am takyv kakyvto e!pyk i az se byzhi6tavam na pr.mi 6toto toi kazva 4e se gordee s korem4eto mu i az go namiram za mn sexy... daeistvai i uspeh

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    просто много я обичам
    Samo tova e dostatychno, za da q pokanish na sreshta. I neq samo tova shte q interesuva, ako i tq te iska.
    абсолютно!!!!!! но само да те питам той без да я е поканил как 6те знае дали и тя го иска??????
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от sedric
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    просто много я обичам
    абсолютно!!!!!! но само да те питам той без да я е поканил как 6те знае дали и тя го иска??????
    Zashto trqbva da kaja neshto po-dylgiq nachin, sled kato moga da se izrazq nakratko???
    Taka:
    Tova, che toi q obicha e dostatychno, za da q pokani na sreshta. Na sreshtata shte se razbere dali tq go iska ili ne. Ako tq go iska, tova, che ima malko koremche, nqma da q pritesnqva ni nai-malko. Ako tq ne go iska i ne go haresa, i nai-malkoto shte q drazni.
    Ta taka....Oshte po-dylgo li trqbva da go obqsnq?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си