- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика, жестове
Естесвено че ги обичам....а и аз не мисля че това е старомодно..на такива мъже им се вика ДЖЕНТЪЛМЕНИ
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
ooo da obijavam nqkoi da se darji taka s men .. jalko 4e pove4eto maje sa zatapqli i sa zabravili kolko ni e priqtno da se 4uvstvame dami ..no hubavoto e i 4e gi ima takiva maje makar i da sa mnogo malko no gi ima !! kato novoto mi gaje ... toi e nai strahotniq 4ovek na sveta kara me da se 4uvstvam specialna .. mnogo si go obi4kam ..
Abe uj haresvate takiva jestove, no tova ne vi e dostatuchno. Kogato se zapoznavate s nqkoi tova e poslednoto, koeto gledate. Hodete posle razpravqite che takiva momcheta bili ostanali malko. (e ima i q i mnogo malkata chast ot momicheta za koito tova ne vaji)
Следващият път тръгни да сваляш някоя интелигентна и виж дали си прав.Първоначално написано от Анонимко
romantikata....tva e istinata...nikoga nqma da stane otjivelica!
Аз имах едно гадже,което донякъде се държеше така.Мнението ми беше нещо от сорта:"Гледа прекалено много филми."Става въпрос за някакви изрази,иначе кой не би се разтопил от цветя,вечеря на свещи итн.По-скоро е романтично.
на мен много ми харесва,6от си падам много романти4на ду6а....и направо се разтопявам когато любимия ми 4овек ми подари цвете![]()
![]()
Mnogo obi4am i az romantikata .moje da e staromodno no e mn krasivo i nejno.Stara 4anta ama la4ena
Ne razbiram samo kakvo 6te re4e staromoden i novomoden.Ot dotuk iz4etenoto razbrah 4e staromoden=romantik a novomoden=psuva,vika,bie se,krade pu6i drogira se???
Za6to romantikata da e staromodna?Tq vinagi 6te e na moda.