.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Фен
    Град
    Там някъде!
    Естесвено че ги обичам....а и аз не мисля че това е старомодно..на такива мъже им се вика ДЖЕНТЪЛМЕНИ
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

beburanka
    Guest
    ooo da obijavam nqkoi da se darji taka s men .. jalko 4e pove4eto maje sa zatapqli i sa zabravili kolko ni e priqtno da se 4uvstvame dami .. no hubavoto e i 4e gi ima takiva maje makar i da sa mnogo malko no gi ima !! kato novoto mi gaje ... toi e nai strahotniq 4ovek na sveta kara me da se 4uvstvam specialna .. mnogo si go obi4kam ..

Guest
    Abe uj haresvate takiva jestove, no tova ne vi e dostatuchno. Kogato se zapoznavate s nqkoi tova e poslednoto, koeto gledate. Hodete posle razpravqite che takiva momcheta bili ostanali malko. (e ima i q i mnogo malkata chast ot momicheta za koito tova ne vaji)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe uj haresvate takiva jestove, no tova ne vi e dostatuchno. Kogato se zapoznavate s nqkoi tova e poslednoto, koeto gledate. Hodete posle razpravqite che takiva momcheta bili ostanali malko. (e ima i q i mnogo malkata chast ot momicheta za koito tova ne vaji)
    Следващият път тръгни да сваляш някоя интелигентна и виж дали си прав.

Guest
    romantikata....tva e istinata...nikoga nqma da stane otjivelica!

Повече от фен

Аз имах едно гадже,което донякъде се държеше така.Мнението ми беше нещо от сорта:"Гледа прекалено много филми."Става въпрос за някакви изрази,иначе кой не би се разтопил от цветя,вечеря на свещи итн.По-скоро е романтично.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Na men lichno mi haresva.. naistina moje da e mn milo !! No predpochitam momcheta taka da se kaze 50 - 50 (staro modni - i novo modni) :P !! =) Vseki si ima dobri kachestva..

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

mi6ката
    Guest
    на мен много ми харесва,6от си падам много романти4на ду6а....и направо се разтопявам когато любимия ми 4овек ми подари цвете

Фен
    Град
    по света и у нас
    Mnogo obi4am i az romantikata .moje da e staromodno no e mn krasivo i nejno.Stara 4anta ama la4ena

!!
    Guest
    Ne razbiram samo kakvo 6te re4e staromoden i novomoden.Ot dotuk iz4etenoto razbrah 4e staromoden=romantik a novomoden=psuva,vika,bie se,krade pu6i drogira se???
    Za6to romantikata da e staromodna?Tq vinagi 6te e na moda.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си