- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща на форума в неделя!
Да кажем от 15:30 на пилоните на НДК...в неделя дето идва... 04.06айде който ще дойде да пише тука
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Аз поканен ли съм?![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi da rechem che si![]()
Da si napvite snimki da vi se radvame![]()
леле ако знаете как ми се идва и на мене но само ми вижте местопожението под аватара...![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Aide v nedelq e fashtai reisa i posle vecherta obratnoПървоначално написано от favor_91
![]()
Този път не съм сигурен, че ще дойда, но ще опитам.
Няма да ходиш?!?Първоначално написано от machoka
![]()
a ti 6te doide6 li?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Незнам.Първоначално написано от DarthRevan
![]()
Ти?![]()
estestveno 4e 6te hodq....az bluby priti_kiti i nomak sme 100% (pone taka mi kazaha)Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
не знам... може и да дойда, но не обещавам..
имам много за учене![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
razmisli...nie 6te se radvame da te vidimПървоначално написано от machoka
ti dori be6e ot li4no pokanenite
![]()
Последно, в колко и къде?![]()
Срещата свърши. След малко очаквайте снимков материал.![]()
Кои бяхте ?
Как беше?
оф ми малко бяхме-аз,дарт,пчелата и блъби ноо пък си прекарахме супер яков тоя дъжд хаха тряя да видите снимките..най-вече тази,на която убивам дарт
след тфа гледахме неква комедия-Човекът куче.. веселие
![]()
Изпревари ме, ей!Първоначално написано от priti_kiti
![]()