Пф да кажа обичам да спя е меко казано ама напоследак нещо не остава време за сън(покраи баловете) сега стягаме и за кандидатстудентсване... бтв пак и купони нещо се насабират абе няма спане![]()
Ам ако замвиси от мен ще спя по 10 / 12 часа на денонощие другото само простеене ама не зависи от мен![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
и аз съм така. Примерно като хвана да "изям" някоя книжка за 2-3 дена, чета час два, после спя толкова, после пак така. Заспивам късно (или заради компютър, или заради телевизор, или заради книга), а ставам според зависи. Събота и неделя спя до към 10-11, през седмицата ставам в 8, защото имам повече работи за правене. Но иначе мога и да не спя...случвало ми се е.Първоначално написано от ledenata_kralicA
Когато бях болна заспивах на "жената в огледалото". При по-голям късмет на повторението от 5...и спях по цял следобед, а вечер циклех в компа и телевизора...но иначе бих искала да спя повече
Не съм мислила по въпроса честно да си кажа![]()
Обожавам да спя.Тва е едно от нещата , които най много обичам.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Първоначално написано от Едноок Смок С Дисаги
Мн добре казано =D> =D> =D> И аз съм така.Ако не ме събуди някой мога да спя и цяло денонощие![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
---
еми аз когато съм изморен спя... днес пак спах някъде към 1 час
мен 7-8 часа са ми напълно достатъчни дасе наспинкамПървоначално написано от p4elata_brumze
имало е седмици в които си лягам по 1-2 и ставам 7-8 без да ми се спи грам
8 chasa nekade ama ne mi stigat sa otivam pak dane bazikam se
![]()
и аз съм така. И не само че не мога ами и ако все пак се случи после ме боли глава. Даже не ме кефи да се търкалям в леглото. Ставам си и си перкамПървоначално написано от exploitedteen
обратното е.когато спиш по-малко от 8 часа(колкото са ти нужни нормално,за да се наспиш) се пълнее.Първоначално написано от sineoka_kukla
иначе нормално спя около 10-11 часа.на даскало като съм обаче(1 смяна) ми се събират нищожните 8 часа някъде сън.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
За сън ли става дума! Ами.....аз си поспивам някъде от 8до10 часа.Обаче по-интересно ми е кой кога спи?През деня или през нощем...?
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Не е обратното - когато спиш по-малко се отслабва, а когато спиш повече се пълнее.Първоначално написано от rusalkata_
По темата - ами нужни са ми около 8-9 часа за да се наспя.
az pak mnoooo obi4am da spa
makar 4e da go pravq rqdko hahaha![]()
na4i moje bi e po-pravilno 4e obi4am da se izlejavam... nz
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Спя толкова, колкото ми е необходимо. Имало е случаи да откарвам по 12 часа в спане. Понякога и 8 са ми достатъчни. Ето например онзи ден си легнах в 12 и станах в 11:30 на другия ден. А вчера си легнах към 3 и днес станах в 11. Варира от това колко съм се изморил предишния ден, колко сън ми се е насъбрало. Но като цяло предпочитам да си лягам рано и да ставам сутринта, а не по обед.![]()
az mn obi4am da spq.az spq mai nai-mnogo ot vsi4ki.nqkade okolo 12 4asa 4e i pove4e..![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Спането е дар божи =)
Убожавам да спя,това е просто рай!Понякога мога да се наспя за 3-4 часа,а друг пьт и 10 не ми стигат,зависи колко сьм уморена
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Mnogo obicham da spq . I po princip kolkoto pove4e spq , tolkova pove4e mi se spi![]()
Okolo 12 chasa nqkude spq
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...