Вие сте.
Колко часа сън ви се събират за денонощие?![]()
hmmm taq tema malko kuca
За да се наспя, са ми нужни 10-тина часа. Доста трудно ставам рано, затова и ако имам лекции преди 10, не ходя на тях или закъснявам с час, час и половина. Обичам да спя, но не обичам да сънувам, защото сънувам лоши неща.
спането за мен е изгубено време: колко интересни неща можеше да правим ако никога не ни се спеше.
за съжаление обаче съня е необходим колкото храната и водата. понякога ми се случва да не се наспя, и това ми влияе на целия ден след това. обаче ако съм спал 8 часа нямам проблеми.
В момента не ми се събират и 6 часа сън на денонощие, но по принцип много обичам.
Аз спя към 4-6 часа в денонощие, защото ставам рано сутрин, понеже съм на даскало.
Аз не съм на мнение, че спането е изгубено време. Сънищата са интересни. Те ни пренасят в един свят, в който всичко е възмножно.спането за мен е изгубено време: колко интересни неща можеше да правим ако никога не ни се спеше.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
8 часа са ми достатъчни, а 9 са перфектни. Повече от това не обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
5-8 ama i az ne mu se kefq mnogo...s kolkoto po-malko jiveq, tolkova po-dobre
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Не повече от 8 часа...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да не мислиш, че сънуваш през цялата нощ?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Пробвай с 20 мин...
Много по-малко от 20 мин...Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Човек сънува от 30 секунди до минута най-много.Първоначално написано от skate_warrior
По темата:Аз май ще съм най-поспалива...8-10 часа, обаче сутрин немога да отлепа за даскало ако не съм спала поне 8 часа...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Зависи...но попринцип около 8 часа ми се отразяват перфектно.Н и най-малко един час излежаване в леглото![]()
i az naposledyk ne spq mn-okolo 6-7 4asa..nai-dobre mi deistvat kym 10 4asa syn
get off.
Спането е моето второ хоби след яденето. Мога да си спя по цял ден,днес даже си подремнах извънредно. хахаха Иначе нужни са ми 12 и повече часа , за да се чувствам наспата .
т. 2, 9
аз обожавам да спа...като съм вкъщи и няма кво да права...лягам да спа...когато вали...много обичам да спа...и не обичам да ставам рано,защото целия ден ми тръгва на криво като не съм доспала....
heh az obojavam da spq.gledam nqkade pone 7-8 chasa da spq no chesto e dosta po malko.inache i ako imam vreme i sledobed si pospinkavm![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
awe obi4am da spinkam....ne mnogo...kym 8 4asa na ve4er...daje tezi dni sled kato se pribrah ot zelenoto u4ili6te mi trebva6e super mnogo spane 4e da si navaksam....![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ми аз обичам да спя следобед, през ноща мога и много малко да спя, но следобед си ценя съня.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Mdaaa mislq ,4e nqma nikoi koito ne obi4a da spi.Azz poprincip si lqgam v 11 i v 8:30 stavam
![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
По 6 или по-малка часа. Когато съм втора смяна се ограничавам да спя по до раничко и се ограничавам до към 8-9-10 часа, защото ми е гадно да стана наобед.
Ako spq po-malko ot 12h da ne si okolo men![]()
Keep smilin'
на мене 7 часа са ми предостатъчно да си се наспя хубаво![]()
"Целувка за лека нощ"
хаха едва ли има по-голяма поспаланка от менемн обичам да си поспивам нзн и аз защо. За да се наспя, ама наистина добре някой път може да ми са нужну дори повече от 14-15 часа
![]()