.

Виж резултатите на анкетата: Обичате ли да спите?

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

76 84,44%
  • Не.

7 7,78%
  • Не съм мислил по въпроса.

7 7,78%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: СПАНЕ

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

СПАНЕ

Вие сте.

Колко часа сън ви се събират за денонощие?

Повече от фен
    Град
    ruse
    hmmm taq tema malko kuca

Мега фен
    За да се наспя, са ми нужни 10-тина часа. Доста трудно ставам рано, затова и ако имам лекции преди 10, не ходя на тях или закъснявам с час, час и половина. Обичам да спя, но не обичам да сънувам, защото сънувам лоши неща.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    спането за мен е изгубено време: колко интересни неща можеше да правим ако никога не ни се спеше.

за съжаление обаче съня е необходим колкото храната и водата. понякога ми се случва да не се наспя, и това ми влияе на целия ден след това. обаче ако съм спал 8 часа нямам проблеми.

Супер фен
    В момента не ми се събират и 6 часа сън на денонощие, но по принцип много обичам.

Аз спя към 4-6 часа в денонощие, защото ставам рано сутрин, понеже съм на даскало.

спането за мен е изгубено време: колко интересни неща можеше да правим ако никога не ни се спеше.
    Аз не съм на мнение, че спането е изгубено време. Сънищата са интересни. Те ни пренасят в един свят, в който всичко е възмножно.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

8 часа са ми достатъчни, а 9 са перфектни. Повече от това не обичам

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

5-8 ama i az ne mu se kefq mnogo...s kolkoto po-malko jiveq, tolkova po-dobre
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Не повече от 8 часа...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Аз спя към 4-6 часа в денонощие, защото ставам рано сутрин, понеже съм на даскало.

Аз не съм на мнение, че спането е изгубено време. Сънищата са интересни. Те ни пренасят в един свят, в който всичко е възмножно.
    Да не мислиш, че сънуваш през цялата нощ? Пробвай с 20 мин...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt

Да не мислиш, че сънуваш през цялата нощ? Пробвай с 20 мин...
    Много по-малко от 20 мин...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Много по-малко от 20 мин...
    Човек сънува от 30 секунди до минута най-много.

По темата:Аз май ще съм най-поспалива ...8-10 часа, обаче сутрин немога да отлепа за даскало ако не съм спала поне 8 часа...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи...но попринцип около 8 часа ми се отразяват перфектно.Н и най-малко един час излежаване в леглото

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    i az naposledyk ne spq mn-okolo 6-7 4asa..nai-dobre mi deistvat kym 10 4asa syn
    get off.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Спането е моето второ хоби след яденето . Мога да си спя по цял ден,днес даже си подремнах извънредно. хахаха Иначе нужни са ми 12 и повече часа , за да се чувствам наспата .
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    аз обожавам да спа...като съм вкъщи и няма кво да права...лягам да спа...когато вали...много обичам да спа...и не обичам да ставам рано,защото целия ден ми тръгва на криво като не съм доспала....

heh az obojavam da spq.gledam nqkade pone 7-8 chasa da spq no chesto e dosta po malko.inache i ako imam vreme i sledobed si pospinkavm
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    awe obi4am da spinkam....ne mnogo...kym 8 4asa na ve4er...daje tezi dni sled kato se pribrah ot zelenoto u4ili6te mi trebva6e super mnogo spane 4e da si navaksam....

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Град
    София
    Ми аз обичам да спя следобед, през ноща мога и много малко да спя, но следобед си ценя съня.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Напоследък взе да ми се случва рядко, а толкова обичам да спя. По принцип ако не е гадният ми телефон ще си проспя живота.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Mdaaa mislq ,4e nqma nikoi koito ne obi4a da spi. Azz poprincip si lqgam v 11 i v 8:30 stavam

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По 6 или по-малка часа. Когато съм втора смяна се ограничавам да спя по до раничко и се ограничавам до към 8-9-10 часа, защото ми е гадно да стана наобед.

Голям фен
    Ako spq po-malko ot 12h da ne si okolo men
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    на мене 7 часа са ми предостатъчно да си се наспя хубаво
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    хаха едва ли има по-голяма поспаланка от мене мн обичам да си поспивам нзн и аз защо. За да се наспя, ама наистина добре някой път може да ми са нужну дори повече от 14-15 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си