.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: biologiq

{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}
    Guest

biologiq

zdraveite vijdam 4e v tozi forum pomagate na horata i za tova se obyrnah kym vas po biologiq imam doma6na da napi6a kratyk doklad za zna4enieto na rasteniqta no ni6to ne mi idva na um nqkoi moje li da mi pomogne ili da me naso4i nqkyde iz neta plss blagodarq predvaritelno

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Е как нищо не ти идва на ум? Помисли върху това , какво става когато растенията фотосинтезират и какво отделят. Също така растенията са богати на всякакви видове хранителни в-ва , полезни за човека... Ако си седнеш на д-то и помислиш съм сигурен , че ще се справиш и без чужда помощ. И все пак ако намеря нещо из нета ще го сложа тук

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

heplche

a moje li togava i help za opaznave na gorite......6toto v daskalo 6te imame diskusiq i az se padnah v grupata na u4enite i trqbva da se razgleda si4ko za gorite...a nz ot kade da go namerq

Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Coki ms mn :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си