.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    .......
    Guest

porednata istoriika

zdr...moje temata da vi se stori porednata glupava ili ne6to si no vse pak kato vseki pi6e re6ih se i az predi izvestno vreme vleznah v otbora po voleibol v u-6te... tam vsi4ki sa po golemi ot men i ..az si haresah edin dve godini po golqm ot men i toi 4esto me taka gu6va6e ili hva6ta6e za ramoto..sled tfa kaza na edin poznat 4e sum sladka i 4e e padal nqkolko puti vurhu men koeto ne e vqrno !!!! ii na rdto mu az go gu6nah mnogo mnogo silno i toi me pokani s drugite da praznuvame i be6e super :P ottogava seki den go gu6kam i toi kato me vidi 4e otivam da go gu6na i se usmihva edno takova qko i si mislq dali e vuzmojno da stane ne6to m/u nas kato toi nikoga ne e idval pruv da me gu6ne primerno ii samo me bazika se edno sum taq malkata na koqt se radva blagodarq predvaritelno

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Спри да го гушкаш и виж дали той ще дойде да те гушне
    съгласна съм.
    накарай го той сам да се заинтересува от теб.остави го сам да дойде при тебе.УСПЕХ!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен
    Спри да го гушкаш .. да му видим реакцията

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами недей вече ти да правиш първата крачка.изчакай да видиш дали той ще потърси компанията ти,дали ще дойде при теб,ще те заговори и т.н. И после почни да флиртуваш с него и също изчакай да видиш реакцията му.Може би не е свикнал дой да е активната страна в една свалка или връзка,може пък да е по-срамежлив в тва отношение,може пък да гледа на теб наистина като на малко момиченце или като на приятелка.Така че остави на действията му да го разкрият

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си